kozborn Napisano 15 Listopada 2025 Napisano 15 Listopada 2025 Przepiękny, sama radość patrzeć. Gratuluję. 1 Cytuj
zaruk Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 Staranne wykonanie, ciekawe malowanie to coś, co nie może umknąć uwadze. Model przyciąga wzrok i świetnie się go ogląda. 1 Cytuj
jachud3 Napisano 14 Czerwca Autor Napisano 14 Czerwca Chwalipościk Dość dla mnie niespodziewanie, podczas mojej pierwszej wizyty na Babarybie z wystawionym modelem, Emil wrócił do domu z wyróżnieniem w swojej skali. 7 Cytuj
abtb Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca 54 minuty temu, jachud3 napisał: Dość dla mnie niespodziewanie, Nooo, dla mnie też! 55 minut temu, jachud3 napisał: Emil wrócił do domu z wyróżnieniem w swojej skali. Ale jak to, za co ? A tak na serio - gratuluję I dziękuję za miłą rozmowę 1 Cytuj
jachud3 Napisano 14 Czerwca Autor Napisano 14 Czerwca (edytowane) 2 minuty temu, abtb napisał: Ale jak to, za co ? Też się zastanawiam, bo to Tempest miał być "konkursowy", a Emil jechał dla towarzystwa 2 minuty temu, abtb napisał: A tak na serio - gratuluję I dziękuję za miłą rozmowę Dziękuję i z wzajemnością - miło było w końcu poznać Śledziowego Króla Edytowane 14 Czerwca przez jachud3 1 Cytuj
Xmen Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca 7 minut temu, abtb napisał: Ale jak to, za co ? Jak to za co.Po znajomości. 2 Cytuj
abtb Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca 24 minuty temu, barszczo napisał: Super, gratulacje 13 minut temu, Thalgonis napisał: Gratki, gratki E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać 2 Cytuj
Thalgonis Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca 5 minut temu, abtb napisał: E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać Poklepuję, poklepuję... Czujesz jak mocno? 1 Cytuj
Xmen Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 5 godzin temu, abtb napisał: E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać A pochwaliłeś się na forum? Jeżeli nie to się nie liczy. 1 Cytuj
kozborn Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Gratulacje! To ten kamuflaż - zasłużenie zgarnął nagrodę! Cytuj
kozborn Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Gratulacje! To ten kamuflaż - zasłużenie zgarnął nagrodę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi