Xmen Napisano Środa o 18:23 Share Napisano Środa o 18:23 (edytowane) Po niezbyt udanym projekcie Me-210 zaczynam nowy projekt.Nie wiem czy nie zbyt ambitny ale co szkodzi spróbować. Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden.Przynajmniej taki jest plan. Mam zamiar pokazać go na konkursie w Olsztynie.Oczywiście jak efekt końcowy będzie zadowalający. Edytowane Środa o 18:30 przez Xmen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 19:01 Share Napisano Środa o 19:01 I cyk pierwszy rząd zaklepany. 110tki awansowały dość wysoko na mojej liście fajnolotów, więc będzie patrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 19:05 Autor Share Napisano Środa o 19:05 (edytowane) 3 minuty temu, jachud3 napisał: I cyk pierwszy rząd zaklepany. Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Edytowane Środa o 19:05 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Środa o 19:17 Share Napisano Środa o 19:17 Dla mnie każda „krowa” cieszy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 20:25 Share Napisano Środa o 20:25 Niemiecki Makaron, zasiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Środa o 21:13 Share Napisano Środa o 21:13 Się melduję na widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 04:01 Autor Share Napisano Czwartek o 04:01 7 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam . Raczej mamałyga ale makaron też jest w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 06:43 Share Napisano Czwartek o 06:43 12 godzin temu, Xmen napisał: Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden. Doskonały plan 11 godzin temu, Xmen napisał: Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 10:42 Autor Share Napisano Czwartek o 10:42 3 godziny temu, abtb napisał: Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach Właśnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Czwartek o 14:48 Share Napisano Czwartek o 14:48 18 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam no to tylko Birkel i nie jest to zadna ukryta reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi