Xmen Posted Wednesday at 06:23 PM Share Posted Wednesday at 06:23 PM (edited) Po niezbyt udanym projekcie Me-210 zaczynam nowy projekt.Nie wiem czy nie zbyt ambitny ale co szkodzi spróbować. Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden.Przynajmniej taki jest plan. Mam zamiar pokazać go na konkursie w Olsztynie.Oczywiście jak efekt końcowy będzie zadowalający. Edited Wednesday at 06:30 PM by Xmen 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted Wednesday at 07:01 PM Share Posted Wednesday at 07:01 PM I cyk pierwszy rząd zaklepany. 110tki awansowały dość wysoko na mojej liście fajnolotów, więc będzie patrzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted Wednesday at 07:05 PM Author Share Posted Wednesday at 07:05 PM (edited) 3 minuty temu, jachud3 napisał: I cyk pierwszy rząd zaklepany. Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Edited Wednesday at 07:05 PM by Xmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Wednesday at 07:17 PM Share Posted Wednesday at 07:17 PM Dla mnie każda „krowa” cieszy oczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted Wednesday at 08:25 PM Share Posted Wednesday at 08:25 PM Niemiecki Makaron, zasiadam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted Wednesday at 09:13 PM Share Posted Wednesday at 09:13 PM Się melduję na widowni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted Thursday at 04:01 AM Author Share Posted Thursday at 04:01 AM 7 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam . Raczej mamałyga ale makaron też jest w planach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted Thursday at 06:43 AM Share Posted Thursday at 06:43 AM 12 godzin temu, Xmen napisał: Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden. Doskonały plan 11 godzin temu, Xmen napisał: Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted Thursday at 10:42 AM Author Share Posted Thursday at 10:42 AM 3 godziny temu, abtb napisał: Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach Właśnie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted Thursday at 02:48 PM Share Posted Thursday at 02:48 PM 18 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam no to tylko Birkel i nie jest to zadna ukryta reklama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts