Abu Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 ppppiękne... z tymi kołami wygląda ekstra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 fliper_nx To raczej wina zdjęcia, bak jest równolegle do ramy. Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No ładna Scania Masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Malowanie miodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 To malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Messer Ty się już od razu zastanawiaj, co do niego zapniesz... Ja bym tu widział jakąś fajną beczkę albo lodówkę... Z tym, że raczej nie Schmitz, bardziej by mi tu leżała chłodnia z Hellera, oczywiście odpowiednio pomalowana. A tam duuuże powierzchnie i jeszcze większe pole do popisu dla Ciebie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Scania znakomicie się prezentuje w przymiarce malowanie - super, tyle można powiedzieć.I zgodzę się z Jarkiem ja bym tu widział jakąś naczepe i większe pole do popisu dla Ciebie, jakieś podobne motywy by zawitały. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Modelarz artysta!! Masz talenta do tego Zsaiadam i czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ładny silnik, fajnie prezentuj się kółka, a cała"złożona", jest nieziemska!!! Ja czekam na koniec prac, bo ta Scania jest super!!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dziękuje za komentarze Aby jeszcze podsycić atmosferę powiem wam, że planuję wystartować z nowym truckiem w Zimowym Konkursie - ale co to będzie i jakie będzie nosić grafiki dowiecie se niebawem Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Mogę prosić większe zdjęcia ciężarówki, o nawet nie wiem co jest namalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 miqs proszę bardzo... niestety aparat nie złapał dobrze ostrości więc nie gwarantuje, że na powiększeniach będzie wszystko wyraźne... Później wkleję lepsze fotki, jak już złożę cały układ wydechowy... p.s zdjęcia ze względu na wielkość trochę się będą wczytywać.... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Kiedy zdejmujesz taśme maskująca bo chcem ją zobazczyc bez tasmy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 bez taśmy będzie w już nie długo.... dzisiaj dokończę i dokleję co się da, i biorę się za malowanie bezbarwnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dokładnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Malunki i ogólna koncepcja całego modelu bardzo mi się podobają Powiedz jeszcze jaką dyszą to malowałeś? 0.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Maluję EW770 a on ma dysze 0.25 ale zwiększyłem jego możliwości szlifując iglicę - jest dłuższa i dzięki temu mogę robić cieńsze kreski Używam również aero z dyszą 0.3 oraz 0.2 Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Post pod postem Postanowiłem przemalować osłonę na której znajdowała się "pseudopalma" i domalować w tym miejscu skały... Zająłem się również tyłem... coś dyskretnego ale nie bardzo wyszukanego....padło na uschniętą sosnę. Ponieważ sama sosna to za mało to postanowiłem dodać jeszcze sam kontur wilka ze spojlera dachowego. Mi się podoba ( a to najważniejsze ) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Nie no wyszło jak zawsze ładnie ,ale jednak czegoś na tylnej ścince jeszcze brakuje Ale i tak jak by miało tak zostać to i tak pełen szacun Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Moim zdaniem tylna ściana jest super jak by coś jeszcze doszło to by było za bardzo naćkane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Bodzio pamiętaj, że tam są jeszcze różne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Tak tylko głośno myślę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 No ładnie idziesz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ściana tylna to ten ekstra pomysł, jakoś mi się nie podoba. Lepiej wyglądało by z tym logiem odbitym w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi