irizar Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Napisano 5 Kwietnia 2009 Po dłuższej przerwie zrobiłem tyle: Przepraszam, za jakość fotek :/ Cytuj
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Napisano 6 Kwietnia 2009 Aktualizacja, będą kable i kalkomanie: Jak wam sie widzi? bo mi dobrze Cytuj
Bodzio Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Hak pomaluj na srebrno dla urozmaicenia i będzie Pozdrawiam. Cytuj
P@wel Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Myślę, że przydałby się tam tam taki chwytak do drewna... hak mi za bardzo nie pasuje, ale zrobisz jak chcesz. Bardzo ładnie ci idzie Cytuj
Kacperek315 Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Po prostu brak słów. Model wygląda coraz lepiej, trzymaj tak dalej. Cytuj
Messer Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Irizar taka mała prośba - rób zdjęcia na jednolitym tle - aparat będzie miał mniejsze problemy ze złapaniem ostrości Co do samego HDS'u - narazie zapowiada się nieźle - poczekam na okablowanie i tak jak napisał P@wel przydał by się chwytak do drewna zamiast haka Cytuj
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Napisano 6 Kwietnia 2009 Ciekawe czy KFS ma taki chwytak? :] Cytuj
Messer Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Irizar spróbuj zbudować samemu - fotek w necie trochę jest - dasz radę Cytuj
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Napisano 6 Kwietnia 2009 Spróbuje , napewno polepszy wygląd modelowi, ale najpierw trzeba zrobić :P Taki przykładowy znalazłem od boku: Może być? Zdjęcie pochodzi z: http://www.dlugpol.pl/maszyny/maszyny.html Cytuj
punio Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 Fajnie jak byś zrobił podstawkę z piaskiem albo czymś żeby przypominało drogę polną i w tym haku jednego kijka byś wsadził w ten hak wtedy fajnie by wyglądało. Cytuj
irizar Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Napisano 7 Kwietnia 2009 Myślenie nocami o chwytaku nie jest dobre, ale majsterkowałem przy hds'ie: HDS bedzie miał jeszcze malutkie poprawki, a pozostało w nim kable i kalkomanie. na żywo stanowczo lepiej wyglądo niż na fotkach Cytuj
irizar Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Napisano 7 Kwietnia 2009 Trucknology niewiem czy to nie jest lekkie poszarpanie ;) Cytuj
tornado Napisano 8 Kwietnia 2009 Napisano 8 Kwietnia 2009 Trucknology niewiem czy to nie jest lekkie poszarpanie ;) Dlatego kalkomanie należało by zabezpieczyć klearem. Siłowniki w HDSie mogłeś okleić cienką folią chromowaną, był by o wiele lepszy efekt. Cytuj
irizar Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Napisano 10 Kwietnia 2009 To co zrobiłem przy modelu: Figurki michelin, blacha ryflowana na rame, Takie będą kalkomanie: Dzięki JarekS za figurki Cytuj
punio Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 No z tymi figurkami fajnie a czy kalki sam drukowałeś? Cytuj
Bilonzo Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 punio taaa, z pewnością ... Nie widzisz, że arkusz nie jest zbyt nowy, a na nim jest nadrukowany napis ITALERI??? . A pozatym zacznij normalnie pisać, bo tego się nie da czytać, zrozum wreszcie . Pozdrawiam Cytuj
irizar Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Napisano 12 Kwietnia 2009 Ostatnio troche dubałem przy modelu, a robiłem kabelki do HDS'u: Co sądzicie o kabelkach? A tu takie lepsze fotki: Pozdrawiam Cytuj
kozi84 Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 o jakich ty kablach mówisz?? Bo przy HDSie nic nie ma:| Popraw przednia felge bo nie domalowałeś środka na czerwono. Cytuj
irizar Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Napisano 12 Kwietnia 2009 1 fotka :P, wiem, że kiepsko widać :(, ale to taka ogólna, chyba zbyt ogólna, następnym razem postaram się lepsze dać. Cytuj
punio Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 No z kabelkami prezentuję się przyzwoicie Cytuj
fliper_nx Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 Nie za długi jeden przewód ? MIanowicie najwyżej położony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi