irizar Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Po dłuższej przerwie zrobiłem tyle: Przepraszam, za jakość fotek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Aktualizacja, będą kable i kalkomanie: Jak wam sie widzi? bo mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 No mi się podoba oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Hak pomaluj na srebrno dla urozmaicenia i będzie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Myślę, że przydałby się tam tam taki chwytak do drewna... hak mi za bardzo nie pasuje, ale zrobisz jak chcesz. Bardzo ładnie ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Po prostu brak słów. Model wygląda coraz lepiej, trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Irizar taka mała prośba - rób zdjęcia na jednolitym tle - aparat będzie miał mniejsze problemy ze złapaniem ostrości Co do samego HDS'u - narazie zapowiada się nieźle - poczekam na okablowanie i tak jak napisał P@wel przydał by się chwytak do drewna zamiast haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Ciekawe czy KFS ma taki chwytak? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Irizar spróbuj zbudować samemu - fotek w necie trochę jest - dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Spróbuje , napewno polepszy wygląd modelowi, ale najpierw trzeba zrobić :P Taki przykładowy znalazłem od boku: Może być? Zdjęcie pochodzi z: http://www.dlugpol.pl/maszyny/maszyny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Fajnie jak byś zrobił podstawkę z piaskiem albo czymś żeby przypominało drogę polną i w tym haku jednego kijka byś wsadził w ten hak wtedy fajnie by wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Myślenie nocami o chwytaku nie jest dobre, ale majsterkowałem przy hds'ie: HDS bedzie miał jeszcze malutkie poprawki, a pozostało w nim kable i kalkomanie. na żywo stanowczo lepiej wyglądo niż na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Coś masz wodę pod kaleczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Trucknology niewiem czy to nie jest lekkie poszarpanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Trucknology niewiem czy to nie jest lekkie poszarpanie ;) Dlatego kalkomanie należało by zabezpieczyć klearem. Siłowniki w HDSie mogłeś okleić cienką folią chromowaną, był by o wiele lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 To co zrobiłem przy modelu: Figurki michelin, blacha ryflowana na rame, Takie będą kalkomanie: Dzięki JarekS za figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 No z tymi figurkami fajnie a czy kalki sam drukowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 punio taaa, z pewnością ... Nie widzisz, że arkusz nie jest zbyt nowy, a na nim jest nadrukowany napis ITALERI??? . A pozatym zacznij normalnie pisać, bo tego się nie da czytać, zrozum wreszcie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Ostatnio troche dubałem przy modelu, a robiłem kabelki do HDS'u: Co sądzicie o kabelkach? A tu takie lepsze fotki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 o jakich ty kablach mówisz?? Bo przy HDSie nic nie ma:| Popraw przednia felge bo nie domalowałeś środka na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 1 fotka :P, wiem, że kiepsko widać :(, ale to taka ogólna, chyba zbyt ogólna, następnym razem postaram się lepsze dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Obiecane zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 No z kabelkami prezentuję się przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Nie za długi jeden przewód ? MIanowicie najwyżej położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi