JollyMonk Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Cześć wszystkim! Chciałem dodać do mojej kolekcji model samolotu z owiewkami na stałym podwoziu, uzbrojeniem zewnętrznym i unikatowym prototypem. Spodobał mi się trójkolorowy kamuflaż samolotu Królewskich Tajskich Sił Zbrojnych z wizerunkiem boga Sukhripa na boku. Modele Clearprop są dość szczegółowe i schludne. Jednak podczas montażu wykorzystałem również dodatki producenta: blaszkę fototrawioną, maski i rurkę Pitota. Dodałem drobne detale do kokpitu i silnika, dodałem wloty powietrza w osłonie, karabiny maszynowe z metalowymi dozownikami, muszkę z włosia szczoteczki do zębów i antenę z cięciwy łuku. Pomalowałem go emaliami ARCUS. Więcej szczegółów dotyczących budowy można znaleźć tutaj, na forum. Dziękuję wszystkim kolegom, którzy pomogli w budowie modelu i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Świetny Curtiss, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Super, bardzo ładny model wyszedł ładnie podkreślone nitowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Napisać, że bardzo ładny, to tak jakby nic nie napisać. 3 godziny temu, JollyMonk napisał: Świetny pomysł z tym łaziorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Świetny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Dzięki, przyjaciele! 7 hours ago, Baas ArK said: Świetny pomysł z tym łaziorem Czy wiesz, że ta figurka pochodzi z dość starego zestawu Hasegawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Obojętnie z jakiego zestawu, świetnie się wpasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia 18 minutes ago, Baas ArK said: świetnie się wpasował Zgadzam się, pasuje niezłe. Ale idealnie byłoby, gdyby umieścił prawą stopę w podnóżku (po prawej stronie), aby móc następnie wsunąć lewą stopę do kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Podoba mi się. Gatulacje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi