Xmen Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 6 godzin temu, abtb napisał: 140?! Tylko Jakby Sławek Kusz przywiózł swoją kolekcję Spitów na Babrybę to nazwę imprezy trzeba by było zmienić na "Spit w modelarstwie" Takie tam jego ulepy: W sumie to już ma ponad 200 sztuk, także ten tego nie marz się jak gówniarz z piaskownicy i działaj! Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot I nie boisz się teraz wyjść na ulicę? 2 godziny temu, Xmen napisał: przynajmniej śledziem nie wali. Zastanów się czy warto tak szastać zdrowiem podczas spaceru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia 3 godziny temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. Dlatego tylko Daimler-Benz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 11 godzin temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. Oj, uważaj w ciemnych uliczkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 3 minuty temu, Tainan41 napisał: Oj, uważaj w ciemnych uliczkach... Trzymajcie mnie w pięciu bo rozłożę dziesięciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia W dniu 8.04.2026 o 22:52, abtb napisał: 140?! Tylko Jakby Sławek Kusz przywiózł swoją kolekcję Spitów na Babrybę to nazwę imprezy trzeba by było zmienić na "Spit w modelarstwie" Takie tam jego ulepy: W sumie to już ma ponad 200 sztuk, także ten tego nie marz się jak gówniarz z piaskownicy i działaj! Widać, że kolega z abecadłem na plecach z technicznym wykształceniem , bo zrobił ortografa w slowie "maż" - powinno być przez zet z kropka, od mazać, a nie marzyć. poza tym w kwestii malowania hiszpańskich Me 109 - one nie powinny być RLM 02 - czyli zielono szare a nie jasnoszare? bo widzę, że co model to inaczej - ja maluję RLM 02, malowanie od AZ też jest takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia (edytowane) edit Edytowane 17 Kwietnia przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Fajna kolekcja, mam kilka meśków, ale wolę kolekcje w których Me 109 jest tylko elementem . Twoje modele są bardzo ładnie zrobione, malowania super. Edytowane 18 Kwietnia przez Radek6363 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi