Xmen Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia 6 godzin temu, abtb napisał: 140?! Tylko Jakby Sławek Kusz przywiózł swoją kolekcję Spitów na Babrybę to nazwę imprezy trzeba by było zmienić na "Spit w modelarstwie" Takie tam jego ulepy: W sumie to już ma ponad 200 sztuk, także ten tego nie marz się jak gówniarz z piaskownicy i działaj! Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. 2 Cytuj
abtb Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot I nie boisz się teraz wyjść na ulicę? 2 godziny temu, Xmen napisał: przynajmniej śledziem nie wali. Zastanów się czy warto tak szastać zdrowiem podczas spaceru 2 Cytuj
Bercik Napisano 9 Kwietnia Autor Napisano 9 Kwietnia 3 godziny temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. Dlatego tylko Daimler-Benz! 1 Cytuj
Tainan41 Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia 11 godzin temu, Xmen napisał: Chociaż Spitfire to brzydki samolot przynajmniej śledziem nie wali. Oj, uważaj w ciemnych uliczkach... 1 Cytuj
Xmen Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia 3 minuty temu, Tainan41 napisał: Oj, uważaj w ciemnych uliczkach... Trzymajcie mnie w pięciu bo rozłożę dziesięciu. 2 Cytuj
WujekAlice Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia W dniu 8.04.2026 o 22:52, abtb napisał: 140?! Tylko Jakby Sławek Kusz przywiózł swoją kolekcję Spitów na Babrybę to nazwę imprezy trzeba by było zmienić na "Spit w modelarstwie" Takie tam jego ulepy: W sumie to już ma ponad 200 sztuk, także ten tego nie marz się jak gówniarz z piaskownicy i działaj! Widać, że kolega z abecadłem na plecach z technicznym wykształceniem , bo zrobił ortografa w slowie "maż" - powinno być przez zet z kropka, od mazać, a nie marzyć. poza tym w kwestii malowania hiszpańskich Me 109 - one nie powinny być RLM 02 - czyli zielono szare a nie jasnoszare? bo widzę, że co model to inaczej - ja maluję RLM 02, malowanie od AZ też jest takie Cytuj
WujekAlice Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia (edytowane) edit Edytowane 17 Kwietnia przez WujekAlice Cytuj
Radek6363 Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Fajna kolekcja, mam kilka meśków, ale wolę kolekcje w których Me 109 jest tylko elementem . Twoje modele są bardzo ładnie zrobione, malowania super. Edytowane 18 Kwietnia przez Radek6363 4 Cytuj
Bercik Napisano 14 Sierpnia Autor Napisano 14 Sierpnia Prace nad Messerami są kontynuowane i przy tej okazji nagrałem film o kalkomaniach 3D 1 Cytuj
Bercik Napisano 15 Sierpnia Autor Napisano 15 Sierpnia Post pod postem ale kolejny 109 gotowy jakiś czas temu, doczekał się zdjęć w zanadrzu jeszcze jedna galeria. Tamiya 1/72 Bf 109 E-3 JG53 Eduard Koslowski. Kalkomanie sztukowane z przeróżnych zestawów Kagero - numery nie są idealnie takie same, jak na zdjęciach ale nic lepszego nie miałem. 8 Cytuj
socjo1 Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia (edytowane) A gdzie on taki latał? Wiadomo, czemu w takie wielkie krzyże go ubrali? Krzyżak jakiś, spod Malborka? Jeden taki był, czy większe stadko? Bardzo ładny, przy okazji, jak każdy Twój. Edytowane 15 Sierpnia przez socjo1 1 Cytuj
barszczo Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia 4 minuty temu, socjo1 napisał: A gdzie on taki latał? Wiadomo, czemu w takie wielkie krzyże go ubrali? O ile dobrze pamiętam, to takie duże krzyże malowano na przełomie roku 1939/40. Bardzo fajny Messer . 1 Cytuj
Bercik Napisano 16 Sierpnia Autor Napisano 16 Sierpnia Według Asisbiz maszyna rozbita we Francji w 1940 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi