Thalgonis Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Ciałko, jedna skończona - czas drugą zacząć Dwumiejscówki jeszcze nigdy nie robiłem, więc zawsze jakieś nowe doświadczenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 28 minut temu, Thalgonis napisał: Dwumiejscówki jeszcze nigdy nie robiłem... ...a fajna jest z tymi antenami, więc chętnie popatrzę co tu sprokurujesz Jedną już wieki temu zrobiłem, a druga czeka aż dojrzeje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Rekord jakiś bijesz z modelami w tym roku ? Patrzem też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Noo dajesz do pieca z tymi jaskółkami Aż zacytuję klasyka : ale mnie teraz zaimponowałeś Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 4 godziny temu, barszczo napisał: Rekord jakiś bijesz z modelami w tym roku ? Patrzem też . 2 godziny temu, wuwumaster napisał: Noo dajesz do pieca z tymi jaskółkami No cóż. Jeden ma ławicę śledzi, a drugi stado jaskółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia Te kalki od Quinta Studio są ekstra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia (edytowane) 1 stycznia, Thalgonis odpala nowy warsztat: 22 stycznia, Thalgonis odpala czternasty warsztat i jedenastą galerię: Niezmiennie zazdroszczę czasu na modele i patrzam na kolejne cacko in the making Edytowane 22 Stycznia przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia Autor Share Napisano 22 Stycznia Nie łapię... Ale być może w moim wieku inaczej odbiera się dowcipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia To po prostu uzewnętrzniony personalny świąd siedzenia że ja tak dużo nie robię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 17:13 Autor Share Napisano Niedziela o 17:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Niedziela o 17:22 Share Napisano Niedziela o 17:22 Widzę, że kolor wnęki podwozia głównego nie ma dla Ciebie znaczenia, chociaż temat był wałkowany przy jednoosobowym Schwalbe... No ale to twój model. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 19:37 Autor Share Napisano Niedziela o 19:37 Te egzemplarze były ponoć szybko przerabianymi na nocne myśliwce zwykłymi fabrycznymi szkolno-treningowymi sztukami z początków produkcji. Uznałem że kolor może być po całości. Najwyżej będzie do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Wtorek o 19:48 Autor Share Napisano Wtorek o 19:48 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Jeny, Stachanowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Bardzo ładnie wyszły ci te "kurze łapki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, skarczu napisał: Bardzo ładnie wyszły ci te "kurze łapki" Dzięki! Bardzo fajne określenie - „kurze łapki”, kupuję je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Mega wyszło! Nanosiłeś "kurze łapki" na jasne tło, czy zamalowywałeś jasnym ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu 45 minut temu, Baas ArK napisał: Mega wyszło! Nanosiłeś "kurze łapki" na jasne tło, czy zamalowywałeś jasnym ciemne? To pierwsze. Najpierw na te “bohomazy” czarno-białe dałem RLM76, bo trzeba było kontrolować krycie (żeby nie zakryć). Jakbym dał na ciemnym, miałbym utrudnioną kontrolę krycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi