mysiek13 Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca Widziałem dziś w Bytomiu i do tej pory mam szczękę na podłodze... Model perfekcyjny 1 Cytuj
zenek_65 Napisano 15 Marca Autor Napisano 15 Marca 4 godziny temu, mysiek13 napisał: Widziałem dziś w Bytomiu i do tej pory mam szczękę na podłodze... Model perfekcyjny Dziękuję, Zatem z kronikarskiego obowiązku poinformuję, że An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem 14 Cytuj
kamilzoszak Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca Zdecydowanie zasłużenie nagrodzony model. Świetna praca 1 Cytuj
Grzes Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca 41 minut temu, zenek_65 napisał: An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem To chyba żadne zaskoczenie dla wszystkich 1 Cytuj
Rafał B Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca 2 godziny temu, zenek_65 napisał: ... An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem Gratulacje, było do przewidzenia 1 Cytuj
greatgonzo Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Poczekałem chwilę z komentarzem, żeby przedłużyć internetowe życie tej galerii, bo szkoda byłoby, by prezentacja takiego modelu przesunęła się w sferę niebytu tak samo, jak każda inna. Znakomity warsztat modelarski. Jedna z tych nielicznych prac, gdzie człowiek, mimo zupełnej obojętności wobec tematu, po prostu musi śledzić jak powstaje model i zastanawiać się, jaką jeszcze atrakcję autor planuje nam zaserwować. Mega mi się podoba. Szkoda, że bez zbliżeń, bo jest to dzieło aż proszące się o to, by nomen omen, przybliżyć widzom kunszt modelarza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi