barszczo Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Nie mogę się napatrzeć, bajka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Widziałem dziś w Bytomiu i do tej pory mam szczękę na podłodze... Model perfekcyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca 4 godziny temu, mysiek13 napisał: Widziałem dziś w Bytomiu i do tej pory mam szczękę na podłodze... Model perfekcyjny Dziękuję, Zatem z kronikarskiego obowiązku poinformuję, że An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Super, gratulacje. Absolutnie się należało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzoszak Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Zdecydowanie zasłużenie nagrodzony model. Świetna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca 41 minut temu, zenek_65 napisał: An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem To chyba żadne zaskoczenie dla wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca 2 godziny temu, zenek_65 napisał: ... An-26 został nagrodzony Carnym Diamentem Gratulacje, było do przewidzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano wczoraj o 13:23 Share Napisano wczoraj o 13:23 Poczekałem chwilę z komentarzem, żeby przedłużyć internetowe życie tej galerii, bo szkoda byłoby, by prezentacja takiego modelu przesunęła się w sferę niebytu tak samo, jak każda inna. Znakomity warsztat modelarski. Jedna z tych nielicznych prac, gdzie człowiek, mimo zupełnej obojętności wobec tematu, po prostu musi śledzić jak powstaje model i zastanawiać się, jaką jeszcze atrakcję autor planuje nam zaserwować. Mega mi się podoba. Szkoda, że bez zbliżeń, bo jest to dzieło aż proszące się o to, by nomen omen, przybliżyć widzom kunszt modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi