Thalgonis Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Ciałko, ta czterosilnikowa maszyna, początkowo była pasażerska, później Luftwaffe używała jej jako bombowca atakującego konwoje na Atlantyku. Miał duży zasięg, ale był podatny na uszkodzenia bojowe. Tu: 8./KG 40 Bordeaux-Mérignac, Francja, 1942 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego trochę szkoda że camo się tak zlało (chyba że zdjęcia przekłamują) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Niestety zlało się, ponieważ to są kolory MORSKIEGO luftwaffe -> RLM72 i RLM 73. Różnicę widać właściwie tylko „na żywca”, próbowałem z różnymi ustawieniami foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego No duży jest. Trochę jak dla mnie za mało usmolony, krateczkę przeżyję... Całość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Spory i rzadko spotykany tu ptaszek (a raczej ptaszor). fakt, że kamo mało kontrastowe, ale to raczej na plus. Tylko co to się tam stało na lewym płacie między silnikami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego (edytowane) 19 minut temu, Baas ArK napisał: …. Tylko co to się tam stało na lewym płacie między silnikami? ??? chyba nic… Chodzi o tę”plamkę”? Już jej nie ma, woda po weatheringu (używam kredek AK) nie zdążyła wyschnąć do sesji foto Edytowane 16 Lutego przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Dokładnie ta "plamka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Elegancki modelik. Pogratulować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Kawał kloca, ładna robota Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego W dniu 16.02.2026 o 16:18, Thalgonis napisał: próbowałem z różnymi ustawieniami foto... Może zdjęcia na ciemnym tle lepiej wydobędą różnice w odcieniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego Godzinę temu, zaruk napisał: Może zdjęcia na ciemnym tle lepiej wydobędą różnice w odcieniach. Masz rację - wyszło lepiej widoczne. Nie mam jednak jednolitego tła czarnego, musiałem „sztukować”, dlatego fotka taka sobie - ale kolory lepiej widoczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Zdecydowanie lepiej prezentuje się na czarnym tle. Widać, że kamuflaż jest dwubarwny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego 22 godziny temu, Thalgonis napisał: Masz rację - wyszło lepiej widoczne. Nie mam jednak jednolitego tła czarnego, musiałem „sztukować”, dlatego fotka taka sobie - ale kolory lepiej widoczne No to w poniedziałek proszę zakupić arkusz ciemnoszarego brystolu i prosimy drugą galerię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi