Stojkovic Napisano wczoraj o 08:38 Share Napisano wczoraj o 08:38 Cześć, Podrzucam fotki mojego najbardziej rozbudowanego projektu lotniczego do tej pory. Video z budowy: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano wczoraj o 13:07 Share Napisano wczoraj o 13:07 Nie udawaj Greka. Taka mi pierwsza myśl do głowy wpadła ale model zacny i podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 14:17 Share Napisano wczoraj o 14:17 Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 16:34 Share Napisano wczoraj o 16:34 Bardzo efektowny model, kamo na spodzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 19:56 Share Napisano wczoraj o 19:56 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Zarąbisty gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad76 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Piękny model i wymagające malowanie robi niesamowite wrażenie, w 2015 "latający oryginał" miałem okazję widzieć w Ostravie na Nato Days : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi