Stojkovic Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Cześć, Podrzucam fotki mojego najbardziej rozbudowanego projektu lotniczego do tej pory. Video z budowy: 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Nie udawaj Greka. Taka mi pierwsza myśl do głowy wpadła ale model zacny i podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Bardzo efektowny model, kamo na spodzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Zarąbisty gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad76 Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Piękny model i wymagające malowanie robi niesamowite wrażenie, w 2015 "latający oryginał" miałem okazję widzieć w Ostravie na Nato Days : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi