Stojkovic Napisano Piątek o 08:38 Share Napisano Piątek o 08:38 Cześć, Podrzucam fotki mojego najbardziej rozbudowanego projektu lotniczego do tej pory. Video z budowy: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 13:07 Share Napisano Piątek o 13:07 Nie udawaj Greka. Taka mi pierwsza myśl do głowy wpadła ale model zacny i podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Piątek o 14:17 Share Napisano Piątek o 14:17 Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 16:34 Share Napisano Piątek o 16:34 Bardzo efektowny model, kamo na spodzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Piątek o 19:56 Share Napisano Piątek o 19:56 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Zarąbisty gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad76 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Piękny model i wymagające malowanie robi niesamowite wrażenie, w 2015 "latający oryginał" miałem okazję widzieć w Ostravie na Nato Days : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi