Robi Napisano Piątek o 18:03 Share Napisano Piątek o 18:03 Jakoś naszło mnie na kolejnego panzera, może moje trudy w końcu się na coś przydadzą numery taktyczne podam później, bo dalej szukam kalek w pudełku Parę fotek wojennych a może i powojennych: Nie wiem czy jakaś czwórka w wersji D ostała się do muzeum, ale parę w wersji A widziałem. Przy tej maszynie sobie niemcy wymyślili że będzie krótka lufa, ale kaliber jak przy ausf. A, czy jakoś tak Zdjęcia z budowy później wyślę jak już wieża będzie gotowa, bo na razie ledwo się za nią wziąłem. A, bym zapomniał. Pudełko: Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Piątek o 19:01 Share Napisano Piątek o 19:01 Tutaj masz jak na tacy ten model, możesz obrać sobie za wzór co trzeba z nim zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 15:57 Share Napisano wczoraj o 15:57 Robiłem taki sam. Będę obserwował prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano wczoraj o 16:34 Share Napisano wczoraj o 16:34 Tu chłop robi,,,,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi