mig Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Popatrz na to z innej strony. Masz już dwa Bf-110F więc nie musisz kupować i składać kolejnego. Czyli zostaje Ci kasa na inny model. A przy okazji masz też czas na ten inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Odwieczne prawo Murphego. Gdy skleisz jakiegoś gniota który długo leżakował, wiedz że ktoś wyda nowy lepszy model.... Także sklejanie te leżakujące gnioty, abyśmy mieli więcej lepszych zestawów Edytowane 24 Kwietnia przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia 58 minut temu, mig napisał: Popatrz na to z innej strony. Masz już dwa Bf-110F więc nie musisz kupować i składać kolejnego. Ale nie masz pojęcia jak mnie kusi żeby go kupić.Taka mnie zajawka wzięła na te 110 że klękajcie narody. Do końca maja pewnie skończę wersję B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia 12 godzin temu, Xmen napisał: Do końca maja pewnie skończę wersję B. Rób warsztat, na bieżąco zawsze można coś podrzucić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, barszczo napisał: Rób warsztat Tak jak napisałem wcześniej odpuściłem sobie robienie warsztatów.Tak jak prowadzenie portfolio. Najczęściej to mój monolog a po za tym moje klejenie modeli (bo modelarstwem tego nie nazwę) nic ciekawego nie wnosi na forum. Szkoda czasu. 2 godziny temu, barszczo napisał: na bieżąco zawsze można coś podrzucić Jak będę potrzebował pomocy to zapytam ale dzięki. Edytowane 25 Kwietnia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Jak to nie wnosi, wnosi sporo, na przykład dla mnie, osoby która nie lubi sklejać niemieckich maszyn, ale popatrzeć jak powstają, a później efekt końcowy, bardzo lubię oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia 16 godzin temu, Xmen napisał: Ale nie masz pojęcia jak mnie kusi żeby go kupić.Taka mnie zajawka wzięła na te 110 że klękajcie narody. Bardzo dobrze to rozumiem. Są modele gdzie jedna sztuka to zdecydowanie za mało. Tym bardziej, że przy 110 było dużo wersji i ciekawych malowań sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Kupisz tego eFa Eduarda i poprawisz. Ty juz go znasz na pamięc a dla nich to tylko kolejny numer w katalogu. Na pewno cos bedzie do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi