Thalgonis Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Czółko, zgodnie z zapowiedzią następny czesiek, ale pierwsze podejście do modelu resinowego.... Najbardziej obawiam się obróbki i malowania kabiny - w modelu jest tylko vacu, gdzie (za przeproszeniem) g...o widać jeżeli chodzi o pomalowanie ramek... Pierwsze cięcia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu Podpowie ktoś czym przykleić owiewkę vacu do żywicznego kadłuba? Mam tylko jeden strzał… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Oszklenie przyklejone? Chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Nie przyklejone bo nie wiem czym przykleić „folię” vacu do żywicy… Amam tylko jedno podejście… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Nie pomogę, nigdy nie łączyłem tych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Dobra. Na jakimś obcym (chyba brytyjskim) forum znalazłem wskazówkę, że można na klej PVA (u nas Wikol) albo dwuskąłdnikowa żywica epoksydowa. Dysponuję tylko tym pierwszym... Jutro po 10-ciu zdrowaśkach zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi