Moses Napisano Środa o 19:39 Share Napisano Środa o 19:39 (edytowane) Rozpoczynam numer 2 w tym roku. Inboxa do zestawu wrzuciłem tutaj Z modelami Sworda można powiedzieć że jestem już za pan brat, wiem co mnie czeka, więc podszedłem do tematu trochę inaczej. Rozpocząłem od wycięcia z ramki wszystkich części, oszlifowania, wstępnego dopasowania. Teraz kąpiel celem usunięcia pyłu po szlifowaniu, i zaczynam klejenie. Edytowane 16 godzin temu przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 19:51 Share Napisano Środa o 19:51 Paczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Też będę paczał. Będziesz poprawiał linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Zasiadam, Shooting Star to klasyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, barszczo napisał: Zasiadam, Shooting Star to klasyk . Oczywiście że klasyk, tylko że myślałem Seastar a napisał Shooting Star (ten jest dopiero na etapie zbierania materiałów i kompletowania dodatków) Edytowane 16 godzin temu przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 46 minut temu, Moses napisał: Oczywiście że klasyk, tylko że myślałem Seastar a napisał Shooting Star Jakbyś nie napisał i tak wiadomo co było pierwowzorem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi