Thalgonis Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Hejka, ładna Czeszka (jak zwykle u naszych sąsiadów ) wyleciała z warsztaciku Historycznie: projekt z 1933, pierwsze serie fabryczne - 1934. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Pomijając, choć niezwykle trudno to uczynić, fakt cudacznego naklejenia trikolorek całkiem przyjemny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzoszak Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Moja ulubiona czeska maszyna. Podobuje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Zasadniczo coś w tym modelu bardzo nie pykło - kokardy, najście khakiego na krawędzie natarci z dołu, brak linki anteny. Wielka szkoda, bo samolot bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Błędy są niestety i to konkretne, szkoda. Wykonanie no i ze względu na sentyment . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia Antenę dodałem, na kalki muszę niestety poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Elegancki model, ładnie wyszedł. Ciekawa bryła modelu i kolorki ładne. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Poprawiłem kilka rzeczy: źle naklejone kalki, antena, za grube obramowanie na spodzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Lubię ten samolot. Zawsze mi się podobał. Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda zbudować w 72. Pamiętam jeszcze wersję od KP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia W dniu 10.04.2026 o 21:26, Thalgonis napisał: Poprawiłem Teraz bardzo pięknie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi