Thalgonis Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Hejka, ładna Czeszka (jak zwykle u naszych sąsiadów ) wyleciała z warsztaciku Historycznie: projekt z 1933, pierwsze serie fabryczne - 1934. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Pomijając, choć niezwykle trudno to uczynić, fakt cudacznego naklejenia trikolorek całkiem przyjemny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzoszak Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Moja ulubiona czeska maszyna. Podobuje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Zasadniczo coś w tym modelu bardzo nie pykło - kokardy, najście khakiego na krawędzie natarci z dołu, brak linki anteny. Wielka szkoda, bo samolot bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Błędy są niestety i to konkretne, szkoda. Wykonanie no i ze względu na sentyment . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia Antenę dodałem, na kalki muszę niestety poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Elegancki model, ładnie wyszedł. Ciekawa bryła modelu i kolorki ładne. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 19:26 Autor Share Napisano Piątek o 19:26 Poprawiłem kilka rzeczy: źle naklejone kalki, antena, za grube obramowanie na spodzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano Piątek o 21:18 Share Napisano Piątek o 21:18 Lubię ten samolot. Zawsze mi się podobał. Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda zbudować w 72. Pamiętam jeszcze wersję od KP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano Niedziela o 13:59 Share Napisano Niedziela o 13:59 W dniu 10.04.2026 o 21:26, Thalgonis napisał: Poprawiłem Teraz bardzo pięknie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi