greatgonzo Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Ależ ja jestem spokojny. Niespotykanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 5 godzin temu, kozborn napisał: o ileż ciekawsze są kolejne czyściochy 1:72 Ale ossochozi? Sam Hellcat bardzo ładny...chyba też jakiegoś trzeba na warsztat wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia o nic, po prostu zgadzam się z Tobą co do diagnozy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 19 godzin temu, abtb napisał: Odnoszę dziwne wrażenie, że dyskusja w galerii skręciła na manowce i poruszane w niej tematy CIUT MOCNO ODBIEGAJĄ od głównego wątku Twoja wina! Rób takie modele które się Xmenowi podobają i będzie spokój. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Kwietnia Autor Share Napisano 29 Kwietnia 1 minutę temu, TM48 napisał: Rób takie modele które się Xmenowi podobają i będzie spokój. Ok A zatem konkurs życzeniowy - każdy może wyrazić własne zdanie i wymienić jeden model którego pożąda A potem się zobaczy - może ktoś coś wygra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) W dniu 29.04.2026 o 06:58, abtb napisał: A zatem konkurs życzeniowy I po konkursie Dałem szanownym sklejaczom i innym marudom 24 godziny i wyszło jak zwykle czyli NIC Jeden @greatgonzo stanął na wysokości zadania i wrzucił całkiem ciekawą propozycję, którą oczywiście obgadam z nim przy pierwszej możliwej okazji ( czytaj wspólnym browarku) i będę ostro naciskał na odstąpienie od wykonania - bo to ani moje ani Gonza klimaty (więc pewnie pójdzie łatwo ) Liczyłem trochę na @socjo1, że wyjedzie z "wydrą" ale chyba przysnął i musiałem model wywalić z koszyka No nic - na otarcie łez kupię sobie "dzbanka" i zrobię "francuza" Edytowane 30 Kwietnia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Godzinę temu, abtb napisał: Dałem szanownym sklejaczom i innym marudom 24 godziny i wyszło jak zwykle czyli NIC Bo każdy normalny człowiek te modele które mu się podobają robi sobie sam, a cudze ogląda albo nie. Bez zbędnych komentarzy o gustach autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia 19 minut temu, TM48 napisał: Bez zbędnych komentarzy o gustach autora. Zrobiłeś mi tym tekstem dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 20 godzin temu, greatgonzo napisał: To do działu okrętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 3 godziny temu, abtb napisał: kupię sobie "dzbanka" i zrobię "francuza" Zemsta, zemsta, zemsta na wroga! Z Bogiem i choćby mimo Boga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 3 godziny temu, abtb napisał: Liczyłem trochę na @socjo1, że wyjedzie z "wydrą" ale chyba przysnął i musiałem model wywalić z koszyka Przepraszam że zgapiłem. To po prostu efekt szoku po tym, jak Arma jednak nie wyda (jako najbliższej nowości) Twin Ottera. Na pewno to prostu jakieś niedopatrzenie... Nastepnym razem postaram się większą rewolucyjną czujnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia 23 minuty temu, socjo1 napisał: Przepraszam że zgapiłem. Przeprosiny przyjęte (ale to już ostatni raz, bo za bogato było ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, DobreMzimu napisał: To do działu okrętowego Raczej budowlano cywilnego (jeśli można tak skategoryzować), wszak restauracja wzbogacona o przystawki do latania i pływania Edytowane 30 Kwietnia przez wuwumaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi