letalin Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Szefowie Arma Hobby dostali zajawki na starocie z Matchboxa i Monogramu. Nie chwaląc się, trochę w tym pomogłem:) Poczytajcie: https://wildcat.armahobbynews.pl/2026/04/27/matchbox-pk-3-boeing-p-12e-urok-kolorowych-ramek/?fbclid=IwY2xjawRdSStleHRuA2FlbQIxMABicmlkETE5SlNRZFNsbmJiMTFoOWxWc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHnLDFHQ9LywkvTcLo8pvQR5CAPS6E7FAXnyfLm-mI9KPlK3AjNVvGnefskox_aem_lWwj0sApbI0DK_DaKZGNhg Jeśli ma ktoś ochotę się przyłączyć, to śmiało. Boeingi składają się same. Proste, przepiękne modele. W dawnych latach składało się je w jeden, dwa dni. Ja mam ich dostatek, chociaż większość, to kolekcjonerskie egzemplarze i nigdy nie będą zbudowane. Mam jednak parę egzemplarzy w stanie jak na zdjęciu i spróbuję się ogarnąć w wyznaczonym terminie. Może być problem z farbkami, bo pewnie mi już wyschły, ale jakby co, to zawsze można zrobić Matchboxa bez malowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi