SFModel Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Dragon Wagon czeka na wykończenie i Stug'a, ten zaś wchodzi w fazy lakiernicze, które będą wymagały przerw technologicznych, a to oznacza że pora na mnie aby zacząć składać coś nowego. No i w końcu coś innego niż nasze, niemieckie czy amerykańskie. Ten rusek od dawna patrzył na mnie z półki i krzyczał "wybierz mnie, mnie wybierz". Jako że gąski ma plastikowe, jest to całkiem nowy wypust (z ostatniej dekady), więc z dodatków planuję tylko wymienić lufę. Łańcuch jest metalowy. Nie wiem, może coś w trakcie prac wpadnie mi do głowy aby wymienić, ew. może wy coś mi podpowiecie. Zachęcam do oglądania i kibicowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Z przyjemnością popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Fajniutkie są te Tamijki..dawaj z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano wczoraj o 09:20 Autor Share Napisano wczoraj o 09:20 Ta nowa Tamka to bajka. Te starsze to jednak bez jakiejś większej waloryzacji się nie obędą. A ta to jak klocki Lego. Świetnie się składa, fajny detal, wszystko do siebie idealnie pasuje. Idzie jak z płatka. Gąski już też mam gotowe, ale w kilku elementach i nie chce mi się ich póki co zakładać. Ale działam dalej w przerwach od Stug'a. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 55 minut temu Share Napisano 55 minut temu Mój nadal leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi