Betinho Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Cześć! Po długiej nieaktywności pozwalam sobie wrzucić zdjęcia jednego z modeli, które ostatnio ukończyłem. 1/72 Fiat 621 od firmy FIRST TO FIGHT. Model pod dioramę (przedwojenna restauracja). Modyfikacje: koła i reflektory 3D (F&A Miniatures), silnik 3D (FPW), klapy silnika i drzwi blachy (FPW). Modyfikowana kabina (samoróbka). 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Świetny jest Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Jest bardzo ładny! Mam nadzieję, że zabezpieczą ładunek na skrzyni, zanim ruszą w drogę! Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Co ten model ma wspolnwgo z pojazdami wojskowymi. To pojazd cywilny i jest w zlym dziale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Godzinę temu, patrykd napisał: Co ten model ma wspolnwgo z pojazdami wojskowymi. No jak to, przecież transportuje strategiczny produkt 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Logistyka to podstawa każdej armii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Ale klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Super! A tutaj chyba oryginał https://www.nawolyniu.pl/artykuly/piwo.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Śliczniusi i bardzo oryginalny. Takich dziełek nam CZeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Świetny model... a że zrobiony na bazie FtF to jeszcze większe brawa!!! Czekam na dioramę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca Dziękuję. Diorama będzie na Babarybie. Kategoria faktycznie nie, proszę o wybaczenie. Po prostu zawsze robię pojazdy wojskowe i przeglądam galerie pojazdów wojskowych, więc dodałem automatycznie, bezrefleksyjnie. Niestety nie mogę przesunąc posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Świetny modelik. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi