Betinho Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja Cześć! Po długiej nieaktywności pozwalam sobie wrzucić zdjęcia jednego z modeli, które ostatnio ukończyłem. 1/72 Fiat 621 od firmy FIRST TO FIGHT. Model pod dioramę (przedwojenna restauracja). Modyfikacje: koła i reflektory 3D (F&A Miniatures), silnik 3D (FPW), klapy silnika i drzwi blachy (FPW). Modyfikowana kabina (samoróbka). 33 Cytuj
pmroczko Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Jest bardzo ładny! Mam nadzieję, że zabezpieczą ładunek na skrzyni, zanim ruszą w drogę! Pozdrawiam! Paweł Cytuj
patrykd Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Co ten model ma wspolnwgo z pojazdami wojskowymi. To pojazd cywilny i jest w zlym dziale 1 Cytuj
Rafał B Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Godzinę temu, patrykd napisał: Co ten model ma wspolnwgo z pojazdami wojskowymi. No jak to, przecież transportuje strategiczny produkt 2 3 Cytuj
drab Napisano 26 Maja Napisano 26 Maja Super! A tutaj chyba oryginał https://www.nawolyniu.pl/artykuly/piwo.htm Cytuj
socjo1 Napisano 26 Maja Napisano 26 Maja Śliczniusi i bardzo oryginalny. Takich dziełek nam CZeba! Cytuj
SławekK Napisano 30 Maja Napisano 30 Maja Świetny model... a że zrobiony na bazie FtF to jeszcze większe brawa!!! Czekam na dioramę! Cytuj
Betinho Napisano 2 Czerwca Autor Napisano 2 Czerwca Dziękuję. Diorama będzie na Babarybie. Kategoria faktycznie nie, proszę o wybaczenie. Po prostu zawsze robię pojazdy wojskowe i przeglądam galerie pojazdów wojskowych, więc dodałem automatycznie, bezrefleksyjnie. Niestety nie mogę przesunąc posta. Cytuj
SławekK Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Gratulacje za zasłużone nagrody w Wawie! Wrzuć zdjęcia dioramy, bo trudno się ją oglądało, jak się kręciła :). Świetna praca!!! Cytuj
Betinho Napisano 19 Czerwca Autor Napisano 19 Czerwca W dniu 17.06.2026 o 19:09, SławekK napisał: Gratulacje za zasłużone nagrody w Wawie! Wrzuć zdjęcia dioramy, bo trudno się ją oglądało, jak się kręciła :). Świetna praca!!! Dziękuję. Wrzucę, obiecuję. Wolniej nie dało się już kręcić Cytuj
Betinho Napisano 22 Czerwca Autor Napisano 22 Czerwca W dniu 17.06.2026 o 19:09, SławekK napisał: Gratulacje za zasłużone nagrody w Wawie! Wrzuć zdjęcia dioramy, bo trudno się ją oglądało, jak się kręciła :). Świetna praca!!! Już Galeria z domkiem tutaj: https://modelwork.pl/topic/66328-a-lato-było-piękne-tego-roku-skwarczinski-172/#comment-1071347 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi