Lipstein Napisano Wtorek o 18:01 Napisano Wtorek o 18:01 (edytowane) Tia, kiedyś to było... Rocznik 1978; ja tak z przekąsem o tym dziadu... Edytowane Wtorek o 18:02 przez Lipstein 2 Cytuj
bulik58 Napisano Wtorek o 18:23 Napisano Wtorek o 18:23 22 minuty temu, Lipstein napisał: Tia, kiedyś to było... Rocznik 1978; ja tak z przekąsem o tym dziadu... 1978 ? To bier tasza i leć po piwo 1 Cytuj
bulik58 Napisano Wtorek o 18:30 Napisano Wtorek o 18:30 W dniu 9.08.2026 o 18:05, marioba napisał: marioba to teraz tylko farbę zamieszać i malowanko , otwarte pojazdy fanie wyglądają tylko roboty aby coś z niektórych wyciosać od groma. Ciekawym jak będzie się prezentował po końcowym malunku, wnętrze wyszło ci pierwszorzędnie Cytuj
marioba Napisano Wtorek o 19:47 Autor Napisano Wtorek o 19:47 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Tia, kiedyś to było... Rocznik 1978; ja tak z przekąsem o tym dziadu... To do dziada jeszcze ci trochę zostało. Chociaż dziad to bardziej stan ducha niż ciała Godzinę temu, bulik58 napisał: marioba to teraz tylko farbę zamieszać i malowanko , otwarte pojazdy fanie wyglądają tylko roboty aby coś z niektórych wyciosać od groma. Ciekawym jak będzie się prezentował po końcowym malunku, wnętrze wyszło ci pierwszorzędnie Chyba coś trzeba będzie namieszać i trochę popsiukać po całości Cytuj
Lipstein Napisano wczoraj o 08:34 Napisano wczoraj o 08:34 12 godzin temu, marioba napisał: To do dziada jeszcze ci trochę zostało. Dziękuję! Bierz się do roboty! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi