marioba Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu 21 godzin temu, Rafał B napisał: Chętnie poobserwuję, tym bardziej, że mój utknął w martwym punkcie w podobnym okresie. 18 godzin temu, Greif napisał: skąd to znam.. 18 godzin temu, Greif napisał: plus metalowa lufa i gąsiennice z Modeklcasten... i czeka... No to jest nas już trzech co nie może skończyć tego modelu. 3 godziny temu, Evildead napisał: Najlepiej to chyba od razu kończyć, bo po czasie średnio się chce wracać niestety Nie zawsze się da tak od razu skończyć, bo albo wpadnie w łapy coś fajniejszego, albo coś mnie wkurzy w modelu i odkładam na półkę. Z jakiego powodu Emil poleciał do kalambusza? Szczerze, nie pamiętam... A może Emil to jakiś model przeklęty... Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu 47 minut temu, marioba napisał: Z jakiego powodu Emil poleciał do kalambusza? Szczerze, nie pamiętam... A może Emil to jakiś model przeklęty... Mariusz Emil, do drewutni ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 godzin temu Super Moderator Share Napisano 18 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu W dniu 21.06.2026 o 20:45, marioba napisał: Czołem! Za gorąco dzisiaj. Niewiele polepiłem w temacie Panzer IV. Dosłownie jedna fota. Wrzucam tez fotki z 2019 roku. Sturer Emila. Model ten miał oddzielny warsztat. Niestety praktycznie wszystkie zdjęcia zniknęły. Nie ma sensu ożywiać starego wątku. Będę kontynuował tutaj, tym bardziej że w modelu nic się nie zmieniło... Mariusz To co do tej pory zmalowane w Emilu zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi