Mechanik Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Witaj powodzenia w budowie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witaj powodzenia w budowie modelu Dzięki. Mała aktualizacja. Lampy na sucho P.S. Nigdy więcej farb Revella:evil: Nie wiecie gdzie nałożyć kalkę 55? Instrukcja w ogóle jej nie obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Dlaczego wsteczny jest w kolorze aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 A jak miałem go inaczej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Moim zdaniem chyba lepiej wyglada niz biały . A całość wyglada na ładnie pomalowaną i zgrabnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Tą naklejkę się przykleja albo z przodu ramy, albo na czołowej ścianie chłodni, w dolnym rogu, ale raczej na ramie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No może też racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Co ty chcesz od farb Revella? Model wygląda bardzo estetycznie i mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Michał a nie jest to coś w rodzaju winiety? Ja miałem coś takiego w F2000 i przyklejałem przy rejestracji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 To możesz też na ciągniku nakleić w manie f2000 jest to na tylnym lewym rogu kabiny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Masz rację Pawle, teraz sobie przpomniałem . Tą naklejkę przykleja się przy rejestracji . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 A widzisz, jednak nie zawsze się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Witam! Dzięki za komentarze , a tera do rzeczy: Dzisiaj malowałem dalej tylni "Zderzak" , a także nałożyłem rejestrację, znaki prędkości i napis Schmitz. Prace bd szły powoli, ale tylko do weekendu, bo wiadomo, szkoły nie ma ( )Zamontowałem też klocki pod koła(te do postoju, nie wiem jak to fachowo się zwie). Co ty chcesz od farb Revella? Jakoś mi nie podpasowały specjalnie, wolę Humbrole, a niedługo spróbuję z Model Masterami. Teraz kłopot Macie rację co do tej kalki, ma być ona przy rejestracji. Na rysunku jest tyle numerów tych kalek, że ten mi się gdzieś zapodział . Już go znalazłem, bo szukałem tam gdzie powiedzieliście. Dzięki Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Zamontowałem też klocki pod koła(te do postoju, nie wiem jak to fachowo się zwie). Kliny To dawaj fotki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Model Masterami. Strasznie śmierdzą, jak ja nimi malowałem (raz tylko jedyny) to w całym domu śmierdziało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Truckerek93 Model mastery śmierdzą ?? to ty chyba w życiu nie malowałeś humbrolami to ma dopiero taki zapach że jak pomaluje i wyniosę to potem pół dnia nimi wali. A model mastera w ogóle nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Jakoś mi nie podpasowały specjalnie Pewnie dlatego, że szybko schną, dla mnie to zaleta Powodzenia w pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Każda farba emaliowa śmierdzi, zwłaszcza jak maluje się aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 TomaszDudek mailowałem i humbrolami i revellami i ( nie raz) daje takiego smrodu jak MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Kliny Smile To dawaj fotki xD No właśnie jakoś mi to się zapomniało Fotki w swoim czasie oczywiście będą. Co do Revelli to denerwuje mnie to, że tak szybko schną. Owszem zaleta to jakaś jest, bo miło jest jak już po krótkim czasie mogę ponownie malować. Sam etap malowania jest właśnie męczący Ja maluję tylko olejami(wyjątek Pactra Clar) i już jakoś się przyzwyczaiłem Może nie śmierdzą tak bardzo bo maluję pędzlem. Gorzej jest jak myje pędzle, bo wtedy to po prostu wali... Ale jak otworzę okno, a mam tuż przy biurku to jest całkiem w porzo. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Nie no kolorki są jak dla mnie świetne. Z chęcią poczekam i zobaczę jak wyjdzie całość. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Nie no kolorki są jak dla mnie świetne. Z chęcią poczekam i zobaczę jak wyjdzie całość.Pozdrawiam Piotrek Miło mi Nie wiem jak się to wam widzi( i zdjęcie i model). Aparat jednak zgłupiał, bo w rzeczywistości napis Schmitz jest równy, a tu C jakoś hopla dało Światła na sucho. Ponadto te krawędzie z lampą jakieś takie dziwne wychodzą(patrz zderzak i rejestracja) Dam kiedyś fotki w normalnym świetle, to wierzcie mi, jet o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jak dla mnie zderzaczek jest Reszta też Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Zderzaczek jest 1 klasa, a będziesz malował te małe trójkąciki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Zderzaczek jest 1 klasa, a będziesz malował te małe trójkąciki?? Ciesze się, że się podoba. Cała dolna część będzie jeszcze na czarno, a potem trójkąty i lampki boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi