FAHR Napisano wczoraj o 14:19 Napisano wczoraj o 14:19 Czyli Königstiger SS- Untersturmfuhrera Karla Brommanna podczas wycofania na Gdańskie Stogi, gdzie za moment skończy swój szlak bojowy. Model RFM, przyjemny w budowie, dający różne opcje, aczkolwiek dorównuje pracochłonności modelom Mini Art-u. Zawsze chciałem go mieć w swojej kolekcji i wreszcie się udało. Na początek zdjęcia oryginału, potem zdjęcie z wykorzystaniem AI a następnie już sam model. Zapraszam do oglądania. 6 Cytuj
FAHR Napisano wczoraj o 14:24 Autor Napisano wczoraj o 14:24 (edytowane) Dodam jeszcze kilka w kolejnym poście, gdyż formularz krzyczy, że przekroczyłem rozmiar. Edytowane wczoraj o 14:27 przez FAHR 8 Cytuj
patrykd Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Fajne kolory dla camo. Są takie przyjemne i nienasycone. 1 Cytuj
Rafał B Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Bardzo ładne wykonanie, postawiłbym go sobie na półce 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Fajny widać włożoną pracę i podoba się 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Fajny, prawie kompletny i mało poobijany. Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi