Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj. Niektóre części przed pomalowaniem mogłeś bardziej oszlifować - np. tłumik. Podoba mi się kolor na ramie i ogólnie fajnie Ci idzie

• Odpowiedzi 108
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wielkie dzięki za miłe słowa otuchy a z tym tłumikiem to delikatnie zeszlifowałem ale jednak widać popracuje nad nim jeszcze!!

Napisano

Postaram się zrobić lepszym aparatem!!!

Napisano

I przy lepszym świetle bo raz robisz tu, raz tam. Zobacz zdjęcie tłumika i porównaj do 3 zdjęcia z ramą.Rób zdjęcia w jednym świetle (Dziennym) zdjęcia o wiele lepiej wychodzą.

Pozdr. eKrystian

Napisano (edytowane)

Skrzynia pomalowana na srebrno!!!!!

dsc03035rs1.th.jpg

A tak mniej więcej prezentuje się kabina!!!

dsc03039qh3.th.jpg

dsc03040qo5.th.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

I co może być takie zestawienie kolorków????

Napisano

Dla mnie może być Ale lepsze fotki potrzeba ...

Pozdrawiam.

Napisano

Nie traktuj tego jak jakiś naskok czy coś w tym stylu, z tych zdjęć można wywnioskować, że silnik, a raczej skrzynia to niestety nie wypał, a dlaczego ? nie dość, że łączenie widoczne to jeszcze efekt jest taki jak byś próbował szpachlować, a potem nie wyszlifowałeś dokładnie. Kabina wygląda ciekawie, nawet fajnie dobrane kolorki tylko pod "podszybiem" jest nie równe zgranie kolorów (Tzn. krzywa linia).Dużo jest miejsc w którym widać szpachle nie wyszlifowaną, podziałaj coś z tym.

No i zdjęcia.

Pozdr. eKrystian

Napisano
I co może być takie zestawienie kolorków????

Może być!!! Mnie sie podoba

• 3 weeks later...
Napisano

Czas trochę tu przewietrzyć i dodać zdjęcie fakt nic wielkiego tu nie ma bo nie mam w ogóle czasu.

dsc00324m.th.jpg

Ps a zrobiłem czymś lepszym jak i również proszę nie zważać na nierówną linie pod szybą.

Napisano

A blende robisz w jakich kolorach?

Napisano

Truckerek93, żadne wloty powietrza . Z pewnością chodziło o osłonę przeciw słoneczną nad przednią szybę....

Pozdrawiam

Napisano

Osłona będzie albo cała czarna albo 2 kolorowa

Napisano
odbłyśniki

Klosze

Jednak odbłyśniki, a jeżeli szanowni państwo"wszystko wiedzący" pozwolą, to powiem, ze używanie pojęcia blenda jest śmieszne, lepiej użycz, dokładnej nazwy. Jak by nie było napisałem "Chyba"

P.S a to niby ja zaczynam wszystkie kłótnie......

Napisano
odbłyśniki

Klosze

Jednak odbłyśniki, a jeżeli szanowni państwo"wszystko wiedzący" pozwolą, to powiem, ze używanie pojęcia blenda jest śmieszne, lepiej użycz, dokładnej nazwy. Jak by nie było napisałem "Chyba"

P.S a to niby ja zaczynam wszystkie kłótnie......

TAK TAK TAK TAK TAK TAK!!! xDD
Napisano

Prace delikatnie suną na północ.

mjgh027.th.jpg

mjgh025.th.jpg

mjgh028.th.jpg

Napisano

Wiem ,że nie ma za bardzo co ale komentujcie!!