Diesel fan Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witaj. Niektóre części przed pomalowaniem mogłeś bardziej oszlifować - np. tłumik. Podoba mi się kolor na ramie i ogólnie fajnie Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Wielkie dzięki za miłe słowa otuchy a z tym tłumikiem to delikatnie zeszlifowałem ale jednak widać popracuje nad nim jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Idz do sklepu papierniczego Kup niebieski lub jaki chcesz brystol I zrób porządne fotki bo z tych niezabardzo jest co oceniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Postaram się zrobić lepszym aparatem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 I przy lepszym świetle bo raz robisz tu, raz tam. Zobacz zdjęcie tłumika i porównaj do 3 zdjęcia z ramą.Rób zdjęcia w jednym świetle (Dziennym) zdjęcia o wiele lepiej wychodzą. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 (edytowane) Skrzynia pomalowana na srebrno!!!!! A tak mniej więcej prezentuje się kabina!!! Edytowane 19 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Sam aparat nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 I co może być takie zestawienie kolorków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Dla mnie może być Ale lepsze fotki potrzeba ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Nie traktuj tego jak jakiś naskok czy coś w tym stylu, z tych zdjęć można wywnioskować, że silnik, a raczej skrzynia to niestety nie wypał, a dlaczego ? nie dość, że łączenie widoczne to jeszcze efekt jest taki jak byś próbował szpachlować, a potem nie wyszlifowałeś dokładnie. Kabina wygląda ciekawie, nawet fajnie dobrane kolorki tylko pod "podszybiem" jest nie równe zgranie kolorów (Tzn. krzywa linia).Dużo jest miejsc w którym widać szpachle nie wyszlifowaną, podziałaj coś z tym. No i zdjęcia. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 I co może być takie zestawienie kolorków???? Może być!!! Mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Czas trochę tu przewietrzyć i dodać zdjęcie fakt nic wielkiego tu nie ma bo nie mam w ogóle czasu. Ps a zrobiłem czymś lepszym jak i również proszę nie zważać na nierówną linie pod szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Wygląda, ciekawie, ale zrób więcej fotek i trochę lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 A blende robisz w jakich kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 blende??? co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Chyba o chodziło, wloty powietrza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Truckerek93, żadne wloty powietrza . Z pewnością chodziło o osłonę przeciw słoneczną nad przednią szybę.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 No jak dla ciebie blenda to wloty powietrza to widac ze się znasz na ciężarówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Osłona będzie albo cała czarna albo 2 kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Tylko pomaluj odbłyśniki na srebrno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 odbłyśniki Klosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 odbłyśniki Klosze Jednak odbłyśniki, a jeżeli szanowni państwo"wszystko wiedzący" pozwolą, to powiem, ze używanie pojęcia blenda jest śmieszne, lepiej użycz, dokładnej nazwy. Jak by nie było napisałem "Chyba" P.S a to niby ja zaczynam wszystkie kłótnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 odbłyśniki Klosze Jednak odbłyśniki, a jeżeli szanowni państwo"wszystko wiedzący" pozwolą, to powiem, ze używanie pojęcia blenda jest śmieszne, lepiej użycz, dokładnej nazwy. Jak by nie było napisałem "Chyba" P.S a to niby ja zaczynam wszystkie kłótnie...... TAK TAK TAK TAK TAK TAK!!! xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Prace delikatnie suną na północ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Wiem ,że nie ma za bardzo co ale komentujcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi