BALROG Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 No i czas kończyć dziś odbyło sie pływanie model na wodzie zachowuje sie ciekawie no moze poza pływaniem do tyłu Przy pełnym gazie rufa działa jak pług Ale model jest w pełnii manewrowy Na razie filmik troszke ciemny ale widac jak model sie zachowuje i pływa niestety tylko na dwóch śrubach bo kolega jedna zniszczył wpływajac w konary Filmik i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Super! Właśnie zacząłem chorować na militarną łajbę RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 świetny efekt ! - myślałeś coś nad brudzeniem ? - taki lekko wysłużony model na wodzie jeszcze lepiej by wyglądał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Dzisiejszy wypad i kilka fotek atak Dziekuje przybyłym za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Nie no cacy Jestem pod wrażeniem. Lukając na fotki (szczególnie pierwszą ) i filmiki aż mnie chęć wzięła na coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 BALROG - niesamowite. Przypomniały mi się szczeniece lata, kiedy uczęszczałem do osiedlowej modelarni, gdzie budowaliśmy sterowane radiem statki. A szef klubu, mój sąsiad posiadał kilka spalinowych ślizgów. Super wykonanie, efekt na wodzie powala. Czekam na coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Wspólne pływanie Spotkanie w Nowogardzie a następnie przejazd nad piekne i bardzo spokojne tego dnia jezioro wyładunek wodowanie Zdobywanie przewagi na wodzie i powietrzu Pływanko Zadowolone Geby Filmy http://www.youtube.com/watch?v=eYmzY8c2i4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Zdjęcia ekstra, na filmach widać, że marynarze osiągali co najmniej przeciążenia rzędu 9G i więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 Niestety Elco uległ poważnemu zniszczeniu i nie byli to kosmici a mój zwierzak który źle zamknięty przeze mnie dorwał sie do niezabezpieczonego modelu Jak przystało na Kune szlak trafił instalacje RC (kable, regulator, itp) i wszystko to wystawało ponad pokład i co dało sie oderwać Na początku chciałem dać za wygraną ale na spokojnie to przemyślałem Jako ze kadłub i podstawowa bryła nadbudówki jest cała postanowiłem odbudować model ale juz nie w takim wariancie w jakim był a w warjancie PT-103 I tu prośba !! Potrzebuje zdjęć albo jeszcze lepiej planów niektórych elementów 1. karabinu na dziobie z podstawą 2. bomb głebinowych na dziobie 3. najważniejsze wyrzutni torped typu rurowego Za wszystko bede wdzięczny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Lubie tego zwierzaka bardzo podobal mi sie twoj model i fajnie ze teraz jeszcze pokazesz go w wariancie PT-103 Powodzenia wpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anabis Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 czy wszystkie śruby w jedną stronę podobno przy trzech musi być prawo-lewo? chce użyć oryginalnych plastykowych na wale 2mm w miedzianej rurce ale co z kawitacją i tym kierunkiem obrotów... czy ktoś nad tym pracował? z innej beczki do innego modelu: a jak nadaje się (duże) serwo do napędu łódki 1:72 ca 500mm jako obciążenie na drugi kanał? czy przy pracy przez kilka minut nie spali się scalak w płytce? mam kiepskie doświadczenia związane z czekaniem aż wiatr popchnie do brzegu bezcenny model albo pływanie w wodzie trochę cieplejszej od lodu luzem żeby ratować model przed dryfem na bezkresne wody morskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 tak jak w oryginale 2 prawe jedna lewa odradzam użycie oryginalnych z modelu, bo szybko sie rozlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 A to co? Emigracja z innego foruma? Amerykański sprzęt do gustu przypadł? Kolejna budowa z odbudową? Kurcze chciałbym mieć tyle pozaczynane,albo choć połowę z tego.No to będzie ciekawe.A kto marudził jak we wstepie odczytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi