Skocz do zawartości

Scania R-ka 10x4 - Relacja z Budowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pięknie to wszystko wygląda , masz talent do dłubaniny

P.S

Z czego robisz takie róznę docinanki np. te obejmy na baku i te te hmm nóżki

• Odpowiedzi 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Znając Miłosza, to pewnie likwiduje kolekcję kart telefonicznych

Napisano

Znając Miłosza, to pewnie likwiduje kolekcję kart telefonicznych

Prawie Ci się Andrzeju udało zgadnąć... jednym słowem wyzbywam się zapasów kart ale MPK

Napisano

Witam!Co do pilota to widziałem kiedyś tu w Polsce peugota 206,dwa kokoty na górze i napis pilot, peugot buł biały.

Pozdrawiam

Napisano

To co robi w tej chwili Miłosz jest niesamowite. Lubię przeglądać takie tematy, bo można się dużo nauczyć jak zrobić "coś" z "niczego" Na dodatek fantastycznie to wychodzi

Napisano

Dziś niewiele zrobiłem ale zawsze lepsze to niż nic.. A więc wykonałem stelarz pod pałak na którym będzie oświetlenie kierunków itp, a także do pałąka tylniego z kwadratowymi halogenami. Zrobiłem stelarz pod zbiorniki i zamocowałem wszystkio na stelarz.

dscn0012oz4.jpg

dscn0013aq7.jpg

dscn0016xj6.jpg

Do Elefantes.. od Ciebie też można się wiele nauczyć Nie masz może zabudowy Wrecker od Forda 9000 ?

Napisano

no model mi sie podoba wszystko ladnie pieknie ale jak zamierzasz pomalowac rame i nadkola oile mnie wzrok nie myli to nadkola i rama sa juz przyklejone

Napisano

milosz jak moge pomalowac gril w scani r500 v8?? bo na szaro nie maluje ??powiedz mi na jaki kolor bo auto maluje na niebiesko

Napisano

Do Skyline możesz spać spokojnie nadkola do ramy nie są przyklejone ponieważ rama będzie na czarny płysk a nadkola czarny mat.

Do nynek.. jeśli kabina będzie w jakiś ciemnych disainach kolorystycznych zastosował bym jakis srebrny grilek.. a jeśli jakiś jasny odcień niebieskiego proponowął bym na jakis stalowy albo grafitowy kolor. Myślę że nie głupio wyglądał by model z białym grilem.

Napisano

aha no to dobrze ze nie sa przyklejona czesci no a koloro dobrales a kabine na jaki kolor pomalujesz ja bym doradzil zeby nadkola byly w kolorze nadwozia ale to juz twoja decyzja jak pomalujesz powodzenia zycze czekam na dalsze relacje z budowy

Napisano
aha no to dobrze ze nie sa przyklejona czesci no a koloro dobrales a kabine na jaki kolor pomalujesz ja bym doradzil zeby nadkola byly w kolorze nadwozia ale to juz twoja decyzja jak pomalujesz powodzenia zycze czekam na dalsze relacje z budowy

Pare mint temu pisałeś że poprawisz pisownię, a tu proszę - znowu to samo. Chyba chcesz aby olewać Ciebie, tak jak ty olewasz nas

Napisano

ja was nie olewam staram sie pisac poprawnie jak pisze szybko to pisze nie poprawnie ale bede sie naprawde staral poprawnie pisac

Napisano

Skyline za poprawną pisownię uważamy nie tylko poprawność składni i ortografii w zdaniu, ale także znaki interpunkcyje. Wiesz... Duże litery, przecinki, kropki i te sprawy

Napisano

Ktoś Ciebie goni?????? Czy popierniczyło Ci się forum z komunikatorem?

jak pisze szybko to pisze nie poprawnie
Napisano

Skyline niestety musze ciebie zasmucić ale takie malowanie ma roginalny pojazd i nie mam zamiaro odchodzić tutaj od odstep między orginałem a modelem.

Fotka orginału dla pokazania Ci jak będzie wyglądał model:

gr9355lb8.jpg

Napisano

Szkoda, że nie robisz w tym malowaniu to co pokazałeś. Model świetnie by się prezentował do tej naczepki

Napisano
Ktoś Ciebie goni?????? Czy popierniczyło Ci się forum z komunikatorem?

skyline napisał:

jak pisze szybko to pisze nie poprawnie

Tak goni mnie szkola bo mam malo czasu na przerwie i musze wszystko szybko zalatwic , dzis moze bede mial internet w domu to tam niema pospiechu

Napisano

AAch to wszystko wyjaśnia... Faktycznie ciężko się na przerwach odpowiada, ale chociaż staraj się dużych liter używać

Napisano

hehehe jak obadałem tą scanie i wziąłem do ręki to budzi respekt tak samo jak actros i autohilfe :D tak trzymaj Miłosz

• 2 weeks later...
Napisano

Troszku się ruszyło w pracach ale niewiele. Ale lepsze to niż nic. Skrzynka i zbiornik pomalowane i zamocowane razem ze soba na stałe Zrobiłem instalacje pneumatyczną poduszek i doprowadziłem przewody do poduszek zrobione z żyłki 0,2 mm. a także zrobiłen rozdzielacz.

dscn0243qh2.jpg

dscn0244to5.jpg

dscn0247wt4.jpg

dscn0249yz3.jpg

Napisano

Miłosz, a taką żyłkę to w wędkarskim szukać czy gdzie??

Ładnie to wszystko wychodzi. Bardzo mi się podoba. Czekam na więcej

Pozdrawiam

Napisano
Miłosz, a taką żyłkę to w wędkarskim szukać czy gdzie??

Ładnie to wszystko wychodzi. Bardzo mi się podoba. Czekam na więcej

Pozdrawiam

Tak w wędkarskim dostaniesz na bank tylko są różne grubości

Napisano
Tak w wędkarskim dostaniesz na bank tylko są różne grubości

To już wiem, gdzie odbędę następny spacer

Napisano

Zadziwiasz mnie Miłosz po raz kolejny A patent z żyłką jest jak najbardziej trafiony bo sam jej używam