Serek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Pięknie to wszystko wygląda , masz talent do dłubaniny P.S Z czego robisz takie róznę docinanki np. te obejmy na baku i te te hmm nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Z czego robisz takie róznę docinanki np. te obejmy na baku i te te hmm nóżki Znając Miłosza, to pewnie likwiduje kolekcję kart telefonicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Z czego robisz takie róznę docinanki np. te obejmy na baku i te te hmm nóżki Znając Miłosza, to pewnie likwiduje kolekcję kart telefonicznych Prawie Ci się Andrzeju udało zgadnąć... jednym słowem wyzbywam się zapasów kart ale MPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Ahaaaa to wszystko jasne dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek1990 Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Witam!Co do pilota to widziałem kiedyś tu w Polsce peugota 206,dwa kokoty na górze i napis pilot, peugot buł biały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 To co robi w tej chwili Miłosz jest niesamowite. Lubię przeglądać takie tematy, bo można się dużo nauczyć jak zrobić "coś" z "niczego" Na dodatek fantastycznie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Dziś niewiele zrobiłem ale zawsze lepsze to niż nic.. A więc wykonałem stelarz pod pałak na którym będzie oświetlenie kierunków itp, a także do pałąka tylniego z kwadratowymi halogenami. Zrobiłem stelarz pod zbiorniki i zamocowałem wszystkio na stelarz. Do Elefantes.. od Ciebie też można się wiele nauczyć Nie masz może zabudowy Wrecker od Forda 9000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 no model mi sie podoba wszystko ladnie pieknie ale jak zamierzasz pomalowac rame i nadkola oile mnie wzrok nie myli to nadkola i rama sa juz przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 milosz jak moge pomalowac gril w scani r500 v8?? bo na szaro nie maluje ??powiedz mi na jaki kolor bo auto maluje na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Do Skyline możesz spać spokojnie nadkola do ramy nie są przyklejone ponieważ rama będzie na czarny płysk a nadkola czarny mat. Do nynek.. jeśli kabina będzie w jakiś ciemnych disainach kolorystycznych zastosował bym jakis srebrny grilek.. a jeśli jakiś jasny odcień niebieskiego proponowął bym na jakis stalowy albo grafitowy kolor. Myślę że nie głupio wyglądał by model z białym grilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 aha no to dobrze ze nie sa przyklejona czesci no a koloro dobrales a kabine na jaki kolor pomalujesz ja bym doradzil zeby nadkola byly w kolorze nadwozia ale to juz twoja decyzja jak pomalujesz powodzenia zycze czekam na dalsze relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 aha no to dobrze ze nie sa przyklejona czesci no a koloro dobrales a kabine na jaki kolor pomalujesz ja bym doradzil zeby nadkola byly w kolorze nadwozia ale to juz twoja decyzja jak pomalujesz powodzenia zycze czekam na dalsze relacje z budowy Pare mint temu pisałeś że poprawisz pisownię, a tu proszę - znowu to samo. Chyba chcesz aby olewać Ciebie, tak jak ty olewasz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 ja was nie olewam staram sie pisac poprawnie jak pisze szybko to pisze nie poprawnie ale bede sie naprawde staral poprawnie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Skyline za poprawną pisownię uważamy nie tylko poprawność składni i ortografii w zdaniu, ale także znaki interpunkcyje. Wiesz... Duże litery, przecinki, kropki i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Ktoś Ciebie goni?????? Czy popierniczyło Ci się forum z komunikatorem? jak pisze szybko to pisze nie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 Skyline niestety musze ciebie zasmucić ale takie malowanie ma roginalny pojazd i nie mam zamiaro odchodzić tutaj od odstep między orginałem a modelem. Fotka orginału dla pokazania Ci jak będzie wyglądał model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Szkoda, że nie robisz w tym malowaniu to co pokazałeś. Model świetnie by się prezentował do tej naczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 Ktoś Ciebie goni?????? Czy popierniczyło Ci się forum z komunikatorem? skyline napisał: jak pisze szybko to pisze nie poprawnie Tak goni mnie szkola bo mam malo czasu na przerwie i musze wszystko szybko zalatwic , dzis moze bede mial internet w domu to tam niema pospiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 AAch to wszystko wyjaśnia... Faktycznie ciężko się na przerwach odpowiada, ale chociaż staraj się dużych liter używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 hehehe jak obadałem tą scanie i wziąłem do ręki to budzi respekt tak samo jak actros i autohilfe tak trzymaj Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Troszku się ruszyło w pracach ale niewiele. Ale lepsze to niż nic. Skrzynka i zbiornik pomalowane i zamocowane razem ze soba na stałe Zrobiłem instalacje pneumatyczną poduszek i doprowadziłem przewody do poduszek zrobione z żyłki 0,2 mm. a także zrobiłen rozdzielacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Miłosz, a taką żyłkę to w wędkarskim szukać czy gdzie?? Ładnie to wszystko wychodzi. Bardzo mi się podoba. Czekam na więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Miłosz, a taką żyłkę to w wędkarskim szukać czy gdzie?? Ładnie to wszystko wychodzi. Bardzo mi się podoba. Czekam na więcej Pozdrawiam Tak w wędkarskim dostaniesz na bank tylko są różne grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Tak w wędkarskim dostaniesz na bank tylko są różne grubości To już wiem, gdzie odbędę następny spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Zadziwiasz mnie Miłosz po raz kolejny A patent z żyłką jest jak najbardziej trafiony bo sam jej używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi