norick Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Baaaardzo dobrze bo plemnik jest klasyką. Nie każdy ma szczęście ten sam czajnik miec na fotach w czasach swietnosci i na emeryturze. Trzymam kciuki bo zacny temat i widzę że drążysz. Ech ten pilot smiglowca czyli por. Karski i plut. Kalinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Jak czasami przeglądam te wasze forum lotnicze to też mnie nachodzi ochota na coś fruwającego jeszcze tekst mojej drugiej połówki: "skleił byś wreszcie jakiś samolot czy śmigłowiec a nie tylko te czołgi i czołgi..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 eszcze tekst mojej drugiej połówki: "skleił byś wreszcie jakiś samolot czy śmigłowiec a nie tylko te czołgi i czołgi..." Pozdrawiamy serdecznie drugą połówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 tekst mojej drugiej połówki: "skleił byś wreszcie jakiś samolot czy śmigłowiec a nie tylko te czołgi i czołgi..."Mądra kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Jak będe po wypłacie to zgarne jakiegoś lotnika z warszawy żeby mi pomógł coś wybrać w martoli i polecimy z warsztatem A swoją drogą fajnie ci idzie stroju budowa tego śmigłowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Meksyk89 jaką skalę preferujesz? Mogę Ci coś wybrać ze strony Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 jachud3 narazie to nie mam aero więc nie ma co startować, chyba że bez aero też dało by rade coś fajnego zrobić... a co do skali to nie wiem ale chyba raczej 1/48 ale w 1/72 też mogło by być. Ja tu się dopiero zastanawiam a wy już mi chcecie model kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
footribe Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Takie życie, bierz i nie marudz bo się prędko nie odczepimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Dobra to biore w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 http://www.martola.com.pl/pl306/produkty8980/P_47_D_Thunderbolt jeden z moich ulubionych modeli, jak na Revell to świetne wykonanie cena wręcz zaniedbywalnie mała, a otrzymujemy naprawdę łady dzbanek polecam, jako zachęta podeślę swoją galerię : viewtopic.php?t=11975 http://www.martola.com.pl/pl306/produkty16019/Junkers_Ju_87B_2_R_2_Stuka podobno świetny zestaw, ale to Tamka, więc kosztuje. http://www.martola.com.pl/pl306/produkty13273/P_38J_Lightning_Pacific_Theater jak znalazł na Projekt Pacyfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Ale mi tu offtop wykiełkował... , chyba opanowałem sztukę oddziaływania na świadomość mas... (przynajmniej widać kto mój wątek przegląda) Na razie z Midwójką nic się nie dzieję, bo robię sobie odpoczynek dla oczu i zabrałem się za coś większego, w święta się zabiorę... ja jutro znowu się wybieram w odwiedziny do Martoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 jachud3 jak ty się wczułeś w to wybieranie modelu dla mnie wielkie dzięki tylko jeszcze jedno pytanie czy myślicie, że dal bym rade bez aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 RAV skoro możesz polecić więcej to słucham,wszystkie porady są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że to jest temat warsztatowy, a nie poradnikowy "co kupić..." Trochę ten offtop za bardzo się rozrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Sorka za ten off-topic, to moja wina. Już się stąd zwijamy. RAV wysłałem ci wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Sie wymiecie OFF'y do innego tematu. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 stroju a ty kurde co? Brać mi się tutaj za plemnika. Ludzie czekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 My chcemy Mi-2 !!! Co jest, nie mów że profesor od matmy Ci żyć nie daje Pokazuj co tam nakleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 My chcemy Mi-2 !!! Co jest, nie mów że profesor od matmy Ci żyć nie daje Niestety.... Ale nie profesor tylko doktor.... a teraz nawet prezes PZLA..., to on: http://www.rp.pl/galeria/60516,215405.html i nie tylko on, także doktor Kusznierewicz od mikromechaniki, i pewien profesor od zastosowania laserów, no i te zaległe sprawozdania z laborek z elektroniki i optomechatroniki..... echhhh..... życie studenta jest ciężkie.... A co do helikoptera to ostatnio nawet go nie tknąłem, musiałem sobie zrobić odpoczynek dla oczu...., ale nie martwicie się na pewno go skończę (kiedyś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Żyje coś ta Mi 2-ka ???? Czy umarła śmiercią tragiczną w poczekalni ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ja też chcę "dwóję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 HURRRRRRRRRA !!!! midwójka ożyła !!!! wielkie odgrzanie kotleta!!! wakacje się dziś zaczęły!!! doszlifowałem szpachlowania, zwalczyłem szparę między belką ogonową a kadłubem, dokleiłem brakujące blaszki na powierzchni kadłuba, zamaskowałem szyby taśmą, pomalowałem blaszki metal primerem, poprawiłem nity, pomalowałem wszystko surfacerem, znów poprawiłem nity i jeszcze zabrałem się za śmigło ogonowe: wszystkie paprochy widoczne na zdjęciu już zostały usunięte teraz czas na działko, zbiornik paliwa, podwozie, skrzynkę na aparaty, wirnik główny itp. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Zacząłeś swojego plemnika zanim ja zacząłem UH-1 a ja pierwszy skończyłem. Guzdrzesz się towarzyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 dziś powstał zbiornik paliwa (ten egzemplarz latał tylko z jednym), działko i wirnik: a tu fotka w porównaniu z łuską od naboju z prawdziwego egzemplarza: ufffff.... c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Jupiii, a już myślałem, że czekasz na Hobbybossa... Ładnie i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi