truckman Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Jak Ty to robisz Andrzeju! Skad tyle czasu... podziwiam. No i czekam na rezultatu, sądząc po przymiarkach wnętrze będzie super, tym bardziej że skóra w środku, a wiem jak Ty malujesz skórę. Poprostu pierwsza klasa. Pretorian Andrzej tak pędzi że nawet nie nadążasz odpisać czegoś sensownego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Zatkało mnie jak zobaczylem te wnętrze - super. Ja nie wiem z kąd ma pan tyle czasu, ja pana podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Wiadomo, rozwód w toku, przez te modele. Nie no żarcik. Model bardzo fajny, a wnętrze też boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Bardzo mi przypadła do gustu deska rozdzielcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Wielkie dzieki za komenty Kolejny etap prac w warsztacie - wewnętrzna tapicerka drzwi: Elementy podłogi wyścielone dywanami: Płytę podłogową prysnąłem jedna warstwą clearu. Niestety na przednim błotniku przykleił się dosć spory paproch, po usunięciu go został dość głęboki ślad, przez co muszę to przeszlifować i ponownie pomalować bazą. Tapicerce zrobiłem washa i filtr z oleju Siena palona. Przymiarka na sucho: Budę i zewnętrzne blachy drzwi pomalowałem podkładem, a nastepnie do połowy wysokości położyłem kolor - kość słoniową: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Jak się pozbieram to napiszę komentarz ... Tak pięknego wnętrza nie widziałem od dawna Wszystko jak zawsze eleganckie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Jezusiemaryjo, przez chwilę nie zaglądałem do relacji, jeszcze moment i przegapiłbym ukończenie bryki Niesamowite tempo, niesamowite wykonanie...świetne są te schowki w fotelu. Wykończenie wnętrza/ tapicerka zostaje w tym macie, czy będą jeszcze zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 powiem tak wnetrze bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Dzieki koledzy Wykończenie wnętrza/ tapicerka zostaje w tym macie, czy będą jeszcze zmiany? Nie zostawię tak, jutro mam zamiar prysnąć tapicerkę półmatem, a takze zrobić przebłyski połyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 a mozesz zdradzic jak zrobiles te imitacje drewna?? czy moze gdzie tego szukac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 a mozesz zdradzic jak zrobiles te imitacje drewna?? czy moze gdzie tego szukac?? Dany element najpierw pomalowałem brązową farbką, następnie zrobiłem czarne plamki, a na koniec położyłem Clear Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 dzieki wielkie przyda sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Pora na kjolejną aktualizację. Na wewnętrznych bokach tapicerki przykleiłem pasy i lampki: Drzwi i buda gotowe do lakierowania: Prawy przedni błotnik poprawiony i też gotowy do nałożenia lakieru. No i mała przymiarka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 ukłony dla mistrza super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 No będzie na kozaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Pięknie! Zadziwia mnie tempo projektu Ale z jakością po prostu szczena opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Fajnie, że wybrałeś ładniejsze malowanie. Połysk kładziesz na całym dachu? Na fotce, widać jakby polowa dachu, do środkowego słupka była matowa, może tam jest brezentowy dach, a może mi się tylko wydaje. Ale jestem pewien, że autko będzie prezentować się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Dzieki za komentarze Połysk kładziesz na całym dachu? Na fotce, widać jakby polowa dachu, do środkowego słupka była matowa, może tam jest brezentowy dach, a może mi się tylko wydaje. Dach faktycznie wygląda jak brezentowy, ale jest sztywny tylko ma taką fakturę. W oryginale od wewnątrz dach ma normalną tapicerkę, a na zewnątrz prawdopodobnie wykonany z tworzywa lub był obity skórą Połysk będzie tylko na słupkach a sam dach matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 dzieki za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 10 godzin dzisiaj przesiedziałem przy modelu, ale na marne nie poszły. W tym czasie pomalowałem i polakierowałem lampy, blachy/pokrywy silnika i koła zapasowe. Co więcej zrobiłem widać na fotkach: i mała przymiarka z budą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Aż z kapci wyskoczyłem, a jak zobacze model złożony do końca to mi ktoś będzie musiał pomóc szczękę zbierać, bo zapowiada się zaczepisty model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Nie wiem co mam ci już mówić Andrzeju, uwagi przecież nie zwrócę, ani nie pochwalę. Tylko tyle mogę powiedzieć jak to zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 10 godzin dzisiaj przesiedziałem przy modelu ile? i to dziennie? a nie powinno tam być "w tym tygodniu"?Dla mnie 3 godziny tygodniowo to maks. A modelik mi się bardzo podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Kolejna dniówka w warsztacie z głowy. Dach pryśnięty matem: Wnętrze pomalowane i częściowo uzbrojone: Drzwi sklejone do kupy, zawiasy pomaluję dopiero po zamontowaniu ich w budzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 chyba coś foty szwankują bo mi sie nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi