Maciek92 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Zgadzam się z tobą w pełni Ale ty takie fajne modele robisz a mnie na nie nie stać i muszę zbierać albo od rodziców wyciągać Ale za to lepiej się uczę a to się na przyszłość przyda i będzie mnie wtedy może stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Heh... Z tym uczeniem się to różnie bywa... Ogólnie liceum jest od tego, żeby w nim nic nie robić Ale i tak mam frekwencję z 97% więc jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Do liceum to mi jeszcze niecałe 2 lata brakują bo jestem w II gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Domyśliłem się po nicku Dobra koniec OT Właśnie zaszpachlowałem (wystarczył super glut) lusterka i posklejałem je do kupy. Jutro je psiknę czarnym matem i przykleję na stałe do modelu. Pomalowałem także stroboskopy, które również przykleję dnia jutrzejszego Na razie to tyle... Zamiast kogutów w klatkach do odwołania przyklejam same koguty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Powoli ale prace muszą iść !!!! pozdrawiam Wojtek T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/09e834649c60971e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Praetorian dostałeś jakieś wyróżnienie czy nagrode czy cuś?? Można Ci już gratulować?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Brawo! Brawo! Brawo! Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 Jasne... Od razu wyróżnienie :D Jutro będzie rozstrzygnięcie konkursu. Dzisiaj tylko je zostawiliśmy do oceny itd. Jutro od godziny 10.00 będzie można przyjść i pooglądać modele w Świdnicy w Bibliotece Miejskiej na ul. Floriańskiej, czy jakoś tak Cieszę się, że się podoba Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Model mi sie podoba ,poprostu superr ,jak wysle tobie rame i zrobisz beczke to bedzie jeszcze ladniejszy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 No to wyślij, a nie gadaj Ps. Już mam opracowaną całą strategię budowy cysterny. Zamieszczę relacje już wkrótce. Mam nadzieję, że relacja przyda się na przyszłość Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 No dobra spoko wysle tobie ta rame tylko musze znalesc do niej odpowiedni karton i wate dokupic ,a relacja z budowy beczki przyda sie napewno nam wszystkim ,mniej wiecej wiem jak zrobisz ta beczke Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam! Od kolegi z forum- olakola dostałem ciekawy materiał do budowy cysterny: za co mu oczywiście serdecznie dziękuję! Już tylko czekam na polistyren, folię chrom i podwozie i zaczynamy zabawę Pozdrawiam! Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 kartonowe rury po czyms??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Zdaje się, że są po papierze A0 ok ksera, czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Tak - kartonowe rury po czymś A tym czymś jest produkt uboczny papieru do kser wielkoformatowych A0 (papier w rolce jest nawinięty na takiej rurze) - wielkość : średnica 85 mm, długość 845 mm. Inaczej mówiąc - dodatkowy materiał modelarski, który mozna znaleźść w nietypowych miejcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Tak - kartonowe rury po czymś A tym czymś jest produkt uboczny papieru do kser wielkoformatowych A0 (papier w rolce jest nawinięty na takiej rurze) - wielkość : średnica 85 mm, długość 845 mm. Inaczej mówiąc - dodatkowy materiał modelarski, który mozna znaleźść w nietypowych miejcach. No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 spoko tez mam do tego dostep jakbym po luał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Fajne to Pretorian, muszę Ci powiedzieć sam będę robić wanny do przewozu złomu, ale przyczepę takie jak jeżdżą po miastach ze złomem. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Fajne to pretorian, muszę Ci powiedzieć sam będę robić wanny do przewozu złomu, ale przyczepę takie jak jeżdżą po miastach ze złomem. Że hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Mało to ma związanego z cysterną, ale życzę CI powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 No kolego muszę cię pochwalić przede wszystkim za pomysłowość i jestem pewien że to wszystko ładnie ci wyjdzie... Nawet gdzieś widziałem taki numer ale z rurą pcv... ładnie to wyglądało... Za magnumkę też trzeba ciebie pochwalić bo jak na razie bardzo ładnie się prezentuję jestem pewien że z cysterną będzie jak ta prawdziwa Powodzenia i pozdro dla wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Po krótkiej konwersacji ze specjalistą Bansheeyem doszliśmy do wniosku, że ciężko będzie z tymi rurami, ponieważ są mało plastyczne. Narazie zaczynam robić tak jak było wcześniej planowane, czyli po kroku od podstaw. Wyciąłem krążki i zaczynam lepić szkielet cysterny. Niebawem fotki. Pozdrawiam, Przemek:piwo: Ps. Dla kartonowych rur już znalazłem ciekawe zastosowanie, ale o tym kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 a relacja gdzie poka fotki od posdstaw i jakies paany co i jak robisz;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Spokojnie wszystko jest dokumentowane na bieżąco. Narazie muszę rozrysować jakieś prowizoryczne plany. Nie wie ktoś może jaką długość mają cysterny o pojemności 28000 L ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi