Trucknology Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 A pasy nie mogą mieć popękanych napisów od użytkowania ? Piękna robota najwyższej klasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Dzięki! Zakupię sobie taką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Płyta podłogowa już gotowa, no i jest już na stałe przymocowana do podwozia. Ponad to przybyło jeszcze kilka elementów i zostały położone pierwsze kalkomanie. Papierem przeszlifowałem opony, miałem jeszcze namalować na nich napisy ale okazało się, że nie mam na stanie białej farbki Tak więc opony pomaluję po zakupie farbki, a narazie będą takie jakie są. Przymiarka na sucho z nadwoziem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 No bardzo ładnie wygląda Jak zawsze Czekam na malowanie budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Będzie się świetnie prezentować na półce! Jeszcze się zapytam, czy opony są plastikowe czy gumowe? Wyglądają na plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 czy opony są plastikowe czy gumowe? Wyglądają na plastiki. Czekam na malowanie budy Opony są gumowe, a z malowaniem kasty muszę poczekać aż farbki (Zero Paints) przyjdą z Hiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2009 farbka z Hiro dotarła, jutro biorę sie za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Wow Farbka z odcieniem ,który obowiązywał w danych latach ... Zapowiada się smakowicie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Pełen profesjonalizm, budowa modelu na wysokim poziomie - z resztą jak zawsze . Czekam na pomalowaną budę . Znając Ciebie będzie to lada chwila . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Hmm... ktoś tu fotografuje produkcję prawdziwego samochodu, a nam ściemnia, że to tylko model A tak naprawdę to znowu jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 tornado słowa podziwu dla tego "Kolesia" skończyły mi się w momencie gdy go poznałem. Teraz to już każdy bez wyjątku model z jego stajni jest przez mnie ogądany z wielkim respektem, i nie ukrywam że jest to wielka szkoła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Tak, ale trzeba zauważyć, że praktycznie każdy może do tego dojść. Podstawą są chęci, czas, cierpliwość no i fundusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzięki koledzy za komenty Tak, ale trzeba zauważyć, że praktycznie każdy może do tego dojść. Podstawą są chęci, czas, cierpliwość no i fundusze. Masz rację. Zapomniałeś dodać: obserwacja relacji z budowy modeli, także tych nie związanych z cywilami, wyciąganie wniosków i wdrażanie nowych technik, no i przede wszystkim lata praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Fakt zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Andrzeju, czemu taka cisza w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Cisza przed burzą... yyy... raczej przed tornadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Torni nie daje aktualek, bo miał gości i nie mógł sklejać . Już niedługo powinno się coś nowego ukazać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Andrzeju, czemu taka cisza w temacie? Cisza przed burzą... yyy... raczej przed tornadem Cisza spowodowana była tym, iż miałem gości z UK (dzisiaj wyjechali), a przy nich nie wypadało modelować. Jednak przed ich przyjazdem zdążyłem odciąć nos, nawiercić w nim otworki mocujące do podwozia i pomalowałem całość bazą. I tu spotkała mnie przykra niespodzianka, mianowicie po pomalowaniu na całej powierzchni (oprócz nosa) porobiły się wżery Przed szlifowaniem zalałem całość clearem i dopiero po jego utwardzeniu zabrałem się za równanie. Jak widać na drugiej fotce zostało jeszcze troche szlifowania, ale ponieważ jutro wybieram się do Wrocławia na Światowid więc dalsze prace ruszą dopiero w przyszłym tygodniu. Nos pomalowany i pryśnięty clearem czeka na polerkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Jak cała buda będzie się tak prezentować jak pomalowany nosek ,to ja się chowam Bardzo ładny kolor Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 9 Maja 2009 @Tornado Coś kiepsko, żeby nie powiedzieć WCALE, te zdjęcia na Fotosiku się nie otwierają :/ Szkoda Delikatna sugestia, że może warto przeprowadzić się na photobucket - z nim żadnych problemów nie ma, a Fotosik to tylko kosztuje sporo nerwów (przynajmniej moich) Za bolid - - wspaniała robota !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 nosek prześliczny, a kolorek zalatuje pod Alfę Romeo 8c, którą miałem okazję wybadać w Warszawie i nią pojeździć chociaż po placu Piękna robota i mogę tylko pozazdrościć umiejętności. Wkrótce zapraszam i do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 @TornadoCoś kiepsko, żeby nie powiedzieć WCALE, te zdjęcia na Fotosiku się nie otwierają :/ Szkoda Delikatna sugestia, że może warto przeprowadzić się na photobucket - z nim żadnych problemów nie ma, a Fotosik to tylko kosztuje sporo nerwów (przynajmniej moich) Za bolid - - wspaniała robota !! Mnie cały czas otwierają się zdjęcia i nie mam żadnych problemów z fotosikiem Owszem jakiś czas temu bywało, że fotki nie chciały się otwierać, ale to była wina przekroczonego limitu transferu. Teraz musi być wszystko ok gdyż wpłaciłem im tyle kasy, że przynajmniej na dwa lata powinno wystarczyć Po za tym wolę płatny fotosik bez reklam aniżeli inne darmowe konto i oglądać obrazki z napisem zdjęcie tymczasowo niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Model piękny Ale nie zgadzam się z wami w sprawie zdjęć, jak się zdjęcia wstawia na imageshack.us jest wszystko ok, zdjęcia są ciągle aktywne i nie ma kłopotów z otwieraniem się ich tak jak w przypadku kazmirza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Nie wiem, mi się też wszystko otwiera, ale fakt faktem czasem linki wygasają. Ja mam albumy na fotosiku, photobucket oraz picturepush.com z czego najbardziej polecam ten ostatni, ponieważ upload do 1GB masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Mała aktualka, pomalowane felgi i opony zamontowałem do podwozia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi