Kumbaka Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) German Vollkettenaufklarer 38 w/7.5cm Kanone 51 L/24 w/Aluminum Gun Barrel/4 Figures Edytowane 8 Czerwca przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Powrot starego kettenkrada, wie ktos jak ten model wypada w porównaniu do nowej tamiyi? Bo nie wiem którego wybrać. Edytowane 30 Kwietnia przez Kumbaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 13 godzin temu, Kumbaka napisał: Powrot starego kettenkrada, wie ktos jak ten model wypada w porównaniu do nowej tamiyi? Bo nie wiem którego wybrać. Tutaj jest podgląd tego modelu Dragona https://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/dragon/dr6128.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 14 godzin temu, Kumbaka napisał: Powrot starego kettenkrada, wie ktos jak ten model wypada w porównaniu do nowej tamiyi? Bo nie wiem którego wybrać. Sklejałem go ostatnio ale z Firmy Platz przepak Dragona był w środku i budowa szła gładko. Jeden był problem tylko z gąsienicami dlatego nie lubie firmy Dragon bo nie podają ile sztuk ogniw na daną strone trzeba dać tylko trzeba w internecie poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 58 minut temu, Seb napisał: Czyli co, warto poczekać, będzie lepszy od pierwowzoru z 2005 r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 1 godzinę temu, _OldMan_ napisał: Czyli co, warto poczekać, będzie lepszy od pierwowzoru z 2005 r ? To już tyle lat minęłoPamiętam, że dałem za niego równą stówkę Na plus teraz jest to że będą siatki na grille, bo stary mimo ogromnej ilości dodatków nie posiadał takowych no i drukowane klapy nad wentylatorami co prawdopodobnie w końcu spowoduje że da się je zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja (edytowane) Ceny modeli Dragona przebiły już szklany sufit 350 zł, dodatków dają całkiem sporo......ale to już nie mój budżet. https://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.IV-Ausf.D-Vorpanzer.html Edytowane 3 Maja przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja (edytowane) W dniu 3.05.2024 o 23:06, robertmodelarz napisał: Ceny modeli Dragona przebiły już szklany sufit 350 zł, No słabe ceny , choć tu akurat dodatki z 50 zł warte i blaszek sporo jak na model z pudełka , to może nie do końca dobry przykład dałeś, w hobbysta pl ten model kosztował 410 , ale fakt dragony na pewno nie są tyle warte, za markę płacisz, bronią się tym że maja najwięcej opcji, wersji, to doją jak chcą , z drugiej strony co ich obchodzi jakiś tam klient z Polski, ceny są w dolarach czy tam w Euro. Edytowane 5 Maja przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Od dziecka lubię te z odlewanym kadłubem, nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja (edytowane) 6083 to mój pierwszy 1:35 jaki w życiu zrobiłem. Kupowałem go w sklepie na Targowej w Wawa chyba Tora tora się nazywał. Edytowane 7 Maja przez WPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja (edytowane) Dragon 6446 - 1/35 Sd.Kfz.2 KETTENKRAD LATE PRODUCTION & 3.7cm PaK 36 w/CREW (PREMIUM EDITION) Sd.Kfz.3a Maultier Half Track \ Edytowane 8 Maja przez Kumbaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja W dniu 3.05.2024 o 23:06, robertmodelarz napisał: Ceny modeli Dragona przebiły już szklany sufit 350 zł, dodatków dają całkiem sporo......ale to już nie mój budżet. https://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.IV-Ausf.D-Vorpanzer.html Jakieś dziwne te ceny ostatnio, to chyba zależy od dostawców bo te nowe shermany kosztują już w granicach 240zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca No tak, Border wypuszcza ten sam pojazd to Dragon musi odpowiedzieć. Teraz pytanie która opcja lepsza, ktoś składał tego ausf. K od Dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Seria Pz III produkowana przez Dragona to świetnie opracowane modele. Składają się znakomicie. Sklejałem kilka "trójek" różnych wersji. Jak widać, większość ramek można spotkać w różnych poprzednich modelach. Części do wersji K są zapewne wykonane w podobnej, czyli wysokiej jakości. To bardzo dobry model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 4 godziny temu, Vsk9 napisał: No tak, Border wypuszcza ten sam pojazd to Dragon musi odpowiedzieć. Teraz pytanie która opcja lepsza, ktoś składał tego ausf. K od Dragona? Pewnie cena Dragona zabije ten model. Border o wiele tańszy będzie pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 6 godzin temu, rhinoceros napisał: Seria Pz III produkowana przez Dragona to świetnie opracowane modele. Składają się znakomicie. Sklejałem kilka "trójek" różnych wersji. Jak widać, większość ramek można spotkać w różnych poprzednich modelach. Części do wersji K są zapewne wykonane w podobnej, czyli wysokiej jakości. To bardzo dobry model. Czyli 1:0 dla Dragona 1 godzinę temu, DamianosPL napisał: Pewnie cena Dragona zabije ten model. Border o wiele tańszy będzie pewnie. Patrząc po pre-orderach to ten Border nie powinien kosztować więcej niż 220-240, a Dragon pewnie 250+, ale to nie tragedia jeśli ma być lepszy od BM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Akurat trójki dragona są nie do pobicia do dziś , dlatego warto zapłacić, bo to obecnie najlepsze trójki na rynku, na bordera ludzie narzekają, zresztą na forum tez ktoś wrzucał że brak części w pudełku,i zdarzają się nie dolewki plastiku, a cenią się prawie jak dragon ... Edytowane 18 Czerwca przez Evildead 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Kolejna reedycja zapowiedziana, zestaw 2w1 - Pz.Bef.Wg.III Ausf.J / Pz.III Ausf.J (Tp) Early Production: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumbaka Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Co to za zagadka dwie kulki i armatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi