Jump to content

MiG - 23 MF 1/48 Italieri

imt
 Share

Recommended Posts

Mnie by interesiła z nowości Scania Wrecker, tylko ciekawe dlaczego jest podpisana Scania Millennium skoro na fotce jest Scania 3 generacjii

012.jpg

• 3 months later...

No dobrze, a czy na dzień dzisiejszy wiadomo co znajduje się wewnątrz tego ślicznego pudełka?

I drugie pytanie,

Co znajduje się wewnątrz innego ślicznego pudełka z napisem F4E Phan.....II?

Ale z tego też można zrobić "prawdziwą" dwódziestkę trójkę, czego przykładem jest Marek

Przerzeźbił wszystkie linie podziału, zmienił dziób i takie inne tam

A efekt jest wspaniały

Pozdrawiam

sokol

Dzięki,

Skeciłem kostkę, z polowania nici węc wpadłem na pomysł ze będę kleił.

Na Sadybie stoi 23 zdaje sie ze "148" jak pamiętam więc z dokumentacją fotograficzną nie byłoby problemów. Tam dokuśtykam

A co wiecie na temat tego F4???

Ale z tego też można zrobić "prawdziwą" dwódziestkę trójkę, czego przykładem jest Marek

A efekt jest wspaniały

Pozdrawiam

sokol

Wiesz sokole, jakoś tak mi się wydaje, że gdyby Markowi nie dawać, a zabrać Italierkę, to z różnych szpargałów zrobiłby jeszcze lepszy samolocik. Jak patrzę na tego typu modele, to mi się ODECHCIEWA pokazywania co robię, ba, nawet zaczyna mi się odechciewać robić modele. Człowiek próbuje uzyskać takie efekty, a wychodzi ... no to co wychodzi z człowieka z drugiej strony, niż włożył.

A efekt jest wspaniały

Pozdrawiam

sokol

Wiesz sokole, jakoś tak mi się wydaje, że gdyby Markowi nie dawać, a zabrać Italierkę, to z różnych szpargałów zrobiłby jeszcze lepszy samolocik. Jak patrzę na tego typu modele, to mi się ODECHCIEWA pokazywania co robię, ba, nawet zaczyna mi się odechciewać robić modele. Człowiek próbuje uzyskać takie efekty, a wychodzi ... no to co wychodzi z człowieka z drugiej strony, niż włożył.

Drogi gulus'e nie popadajmy w przesadyzm, ja się uczę modelarstwa od nowa. Piszę od nowa, bo miałem znaczną przerwę w sklejaniu. Moje sklejanie skończyło się jeszcze zanim pojawiły się kleje CA, kabiny żywiczne, płyny do zmiękczania kalkomanii, blaszki fototrawinie (mówię to u naszym kraju bo za granicą to już było). Więc to, co robię, robię praktycznie ucząc się od nowa modelarstwa. Te wszystkie "łosie" (wash) itp. techniki są dla mnie czarną magią - ale myślę, że z pomocą kolegów z forum i nie tylko kiedyś je opanuję.

Dzięki,

Skeciłem kostkę, z polowania nici węc wpadłem na pomysł ze będę kleił.

Na Sadybie stoi 23 zdaje sie ze "148" jak pamiętam więc z dokumentacją fotograficzną nie byłoby problemów. Tam dokuśtykam

A co wiecie na temat tego F4???

Mógłbyś ten samolot obfocic i wrzucic na forum fotki? Plissss

Ja wiem gdzie pod Poznaniem stoi "146" ale na razie nie miałem okazji wybrac się tam z aparatem.