abir24 Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 mazano je przed wsadzeniem do wyrzutni Tak, żeby stawiały mniejszy opór w wodzie .Krótko mówiąc ŚLICZNOTKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Aleś to wyswiecił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Torpedy zawodowe . Wyglądają jak metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Torpedy zawodowe .Wyglądają jak metalowe. Kobita też myślała że metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 ja dziś swoje metalizerem pociągne i porównamy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Chyba do Ciebie zawitam ze swoją złotą farbą - to moja torpedka, będzie i tak do przemalowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 BOMBOWE DRZEWKO SZCZĘŚCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 bezbłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 widzę zacieki !!! oj nieładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 to nie zacieki, tylko ino mokry podkład, zresztą jutro na żywo uwidzisz Karaczan A ja zakupie prusakolep na wszelki słuczaj jakbyś coś uwidział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 17 Marca 2011 BOMBOWE DRZEWKO SZCZĘŚCIA Bombowe to BOMBOWE DRZEWKO SZCZĘŚCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 No WYBUCHOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 BOMBOWE DRZEWKO SZCZĘŚCIA po malowaniu I kilka fotek Podoba sie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Podoba sie ??? Też pytanie Super pływadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 ... a co ma się nie podobać ? szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Aż miło popatrzeć, pięknie wypieszczone cacuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 jak ktoś z trójmiasta to jutro będzie można je na żywo zobaczyć http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=15350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 18 Marca 2011 Miodzio Wymiatasz, Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Podoba sie ??? Nie, wcale PS Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 zacne te Twoje "maleństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 A ja byłem i widziałem wystawę. Balrog strzelał torpedami po stole i zyskiwał nowych wyznawców. Okręciki super, pomacałem pooglądałem i pomierzyłem co niektóre elementy, bo ktoś mi obiecywał że da wymiary i...... musiałem sobie sam pomierzyć. Ale ma wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Również widziałem model, super robota , tylko pozazdrościć, czekam na efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 20 Marca 2011 Autor Share Napisano 20 Marca 2011 cloner16 miło było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 A ja byłem i widziałem wystawę. Balrog strzelał torpedami po stole i zyskiwał nowych wyznawców. Okręciki super, pomacałem pooglądałem i pomierzyłem co niektóre elementy, bo ktoś mi obiecywał że da wymiary i...... musiałem sobie sam pomierzyć. Ale ma wybaczone.No to wiem, kto tak go intensywnie "obczajał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 pawlik ciesz się że dostałeś zezwolenie ;) i nie strzelał do Ciebie jak do tego ukraińca co oglądał później modele hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi