BALROG Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Jako że część dokumentacji mam w postaci zdjęć brakowało mi odniesienia Dziś wystrugałem 2 statystów a za razem będą nadzorować postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 "baunsuj dzi...ku " dajesz dajesz Barowy Logu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 No widzę że i załoganty do okręcików się pojawiają.Czas najwyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 taaaki mamy śnieg w Bawarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Pokład dziobowy S-25 nabiera kształtów Dostał polery, falochron, podpory tub torpedowych, przerobione zostały zejściówki i pojawił sie RKM z zestawu Bronco ( Siara mi dał ) Kilka fotek mam nadzieje że sie spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 no tak..... pogania chłop z tymi schnellbootami! to zaraz typ 30 i 700 a może cosik jeszcze? tylko kasy trzeba z tego co widać i do przodu. No i ja tu miałem zamiar swoje fotki dziś zaprezentować.... przejedzonemu ludowi forumowemu tematyką sznelbotową.Może trochę później ,jak zachwyty ucichną?Może coś zrobię tematycznie niezwiazanego z niemcami? Gratulacje heer Balrog.Wyglada to bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Daje gość do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tempo produkcji, którego nie powstydziła by się żadna niemiecka stocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tempo produkcji, którego nie powstydziła by się żadna niemiecka stocznia Precyzji również.Daje gość do piecaAno Najpiękniejszy S-Boot w dorobku kolegi. "Koniecznie" musi być z "wroną" na burcie. Oczekujemy na resztę' date=' bzzz-bzzz P.S. dla [b']Siary[/b] za gest i całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Daje gość do piecaAno Najpiękniejszy S-Boot w dorobku kolegi. "Koniecznie" musi być z "wroną" na burcie. No własnie S-25 ma gapy na burtach i swastykę na daszku sterówki Oczekujemy na resztę,bzzz-bzzz jeszcze tylko S-30 ino trza skrócić kadłub i S-700 no i S-7 ale to od podstaw bo całkiem inny kadłub P.S. dla Siary za gest i całokształt Siara jest wpożo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Cuś jakby zacichło? Leni się chudziutki Balrog? No mnie leń ogarnął przyznaję się bez bicia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Narzekałeś, że nikt nie tęskni? To ja sie pytam: GDZIE POSTĘPY??!! pozdrawiam, Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Słusznie prawi Forest !dać mu złocistego napitku! Leni się i tyle albo mu alianci stocznie zbombardowali Tylko ty mnie tu nie podpuszczaj bo jako główny technolog i budowniczy masz jechać do przodu to zobowiązuje!A jak nie to Juz ja wiem gdzie cię szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 pawlik Tyz prowda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 He! No i co ty na to chudziutki? Jak Wincenty Pstrowski 300% normy teraz będzie? A Forestowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 I ja również czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 No i się doczekaliśta Prace wykończeniowe wciąż postępują Pracuje obecnie nad oświetleniem pozycyjnym zostało już tylko podłaczenie lampki rufowej oto jak się to prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Nie będę słodził słownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Balrog, przyznaj się, skąd na ziemię przyleciałeś? Bo normalny człowiek zamknął by temat 100 lat temu, uznając połowę twojej pracy za mistrzostwo świata Wielki szacun pozdrawiam Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 No i co czas leci a tu cisza. No obywatelu chudziutki,jakieś postępy? Kleju brakło?W tym upale to farba na pędzlu wysycha nim sie zdazy cos maznąć .Dlatego ja nie maluje chwilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 No i koniec budowy S-100 oto fotki Później zrobię zdjęcia na niebieskim tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2011 Wszystko ładnie pięknie ale z banderą, to ty Kolego, dałeś "ciała" i należy ci się za to spory ochrzandol... Weź i ją wywal i zamień na coś, co będzie przypominało tkaninę a nie pancerną płytę wymalowaną w kolorach Kriegs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 BARLOG wielki uklon, przeszedles samego siebie z tym modelem. Gratulacje. ( a Marcin z bandera ma racje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 bardzo ładny model, ale czysto coś na nim, może pokusisz się o małego washa ? nie wiem czy na okrętach się go robi... i jakieś małe zacieki z rdzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi