Erni Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Model Academy + Legend+Eduard+AFV gąsienice+własna dłubanina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Coz tu napisać, świetna robota, i bezbłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Wspaniały Cieniowanie pierwsza klasa Nie mogę się doczekać kiedy ruszę z Centurionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Super, dawno nic od ciebie tutaj nie widzialem, i od razu bomba. Troszke wiecej zuzycia powierzchni plaskich (ale to tylko moja opinia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Jak zwykle bajka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Bardzo miły dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Się podoba, ale... Ten pojazd aż się prosi o pokazanie wnętrza, a tymczasem widzę kolejną pseudo M113 zamkniętą, why !!?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Seb odpowiedz jest prosta na Twoje pytanie ten model nie ma wnętrza a z tego co wiem jest ono dość inne niż w zwykłej 113:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Ale jest podobne do M163, a takie już można zdobyć z Edka. A przy okazji: czy ma ktoś fotki M113 z wieżą HVMS i fotki EIFV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 bardzo ładny, pozdrowienia Erni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Mam dwie fotki M113 z wieżą HVMS + rysunki + fotki konwersji Verlindena (sam dlubalem go w 1/72) http://pioter-kiste.blogspot.com/2009/04/m-113-experimental-60-mm-idf.html A Machbet baaaaaaardzo zacny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 THX tych fotek nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Erni jak zwykle WIELKI SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 THX tych fotek nie miałem Te fotki na stronie to 1/72, Verlindena i rysunki moge podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Cudo! Pierwsza liga. Tylko wydaje mi się, że plecaki trochę się błyszczą. I że często tak się zdarza, model tip top a worki i plecaki świecą. Ale gratulacje, poziom wykonania nadprzeciętny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi