tornado Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 Kładłeś je na złożonym wstępnie bolidzie, czy "na oko" ?? Tak, tak, paski kładłem na złożonym modelu. W przeciwnym wypadku obawiam się, że paski mogły by się rozchodzić Ps. Kalki wyschły na pieprz więc psiknąłem je klearem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodzio20 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 nono super,i po raz kolejny moj lotus wymieka przy twoim;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Piękna robota Andrzeju. Przejrzałem cały wątek od początku i jestem w dużym szoku. Ta skala pozwala na niezły hendincup. Widziałem takiego z muzeum w niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Dzięki koledzy Przeszlifowałem bieżniki i namalowałem napisy na oponach, aha - to pośrodku bieżników to nie nadlewki ino rowki biegnące wokół opon. Z lewej opona przed, a po prawej po szlifowaniu: i z zamontowanymi kołami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Dokładnie tak powinna wyglądać opona w bolidzie Brawo!! Dla mnie świetnie wyszło!! Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 To trochę nie moja bajka, ale Kolega ma DAR do pojazdów. Gapię się z otwarą gębą, mam nadzieję, że nie widać jak mi z niej popcorn wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Klasa wygląda jak model R/C hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Jednym słowem : Elegancko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Zgadzam się w 100% z Kolegą Mors, tak powinny wyglądać opony w bolidach. Bez tego zabiegu wyglądałyby jak w zabawce . Pięknie to wszystko wygląda . Czekam na finisz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Ładnie, ale lepiej wyglądają całe oszlifowane koła . Zbyt błyszczą się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki koledzy za komentarze Ładnie, ale lepiej wyglądają całe oszlifowane koła . Zbyt błyszczą się . No nie wiem ale powiedzmy, że wzorowałem się na zdjęciach oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Ładnie, ale lepiej wyglądają całe oszlifowane koła . Zbyt błyszczą się . Opony są zrobione idealnie, boki nie mają kiedy i jak się zniszczyć w porównaniu do "bieżnika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Prace przy Lotusie ponownie ruszyły pogrzebałem jeszcze trochę przy tylnej części bolidu: Wczoraj wypolerowałem blachy i zabrałem się za montaż nadwozia. Do osłon chłodnic przykleiłem siateczkii: Podłączyłem akumulator i zmontowałem kokpit: Podłączyłem przewody do przedniego układu hamulcowego: Wszystko szło dosć dobrze, dopóki nie przykleiłem osłony lewego zawieszenia, właśnie tu zdarzył się wypadek z klejem przez co obudowa zawiechy i chłodnicy musi iść do remontu Zmontowałem jeszcze nos bolidu i zrażony "katastrofą" odłożyłem dalsze prace do jutra. Ogólny widok Lotusa na stan obecny (nos i tunel powietrza do układu zasilania są zdejmowane): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Cóż ... wypadki zdarzają się najlepszym Na chwilę obecną Lotus wygląda jak dragster Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Miodzio będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Ale masakra Andrzej ty jesteś coraz lepsiejszy w tym co robisz Fotki trochę prześwietlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi