Jendrass1 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Radett Ty na wyścigi kleisz czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 niee na wyścigi ale chciałem zrobic to na imprezę (jaką wskazywałem wcześniej) stąd ograniczenie terminem. A im bliżej tym bardziej nerwowo. Wiecie przecież jak to jest kiedy przed końcem zwalą się jeszcze na łeb inne sprawy, to nie bardzo jest czas porządnie sie wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Wiecie przecież jak to jest kiedy przed końcem zwalą się jeszcze na łeb inne sprawy, to nie bardzo jest czas porządnie sie wyrobić. Ja wiem jak to jest jak dzień przed terminem Ci się poleje terpentyna po modelu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Poprzez sformułowanie "razi po oczach" miałem na myśli zbytnią jednolitość i monotonność podstawki (w stosunku do wielkości) oraz prześwity po bokach dioramy. Jeśli miała to być piaszczysta droga, to mogłeś wykorzystać do tego także zwykły piasek. Od razu cała diorama nabrałaby innego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 poprawieone nieco fotki dioramki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Od razu lepiej to wygląda ! Będziesz jeszcze coś dopieszczał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi