Patterson Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2009 A tak sobie ciapam klejem... Mały bonus, jeszcze wymaga trochę pracy. No i tak będzie wyglądać w zestawie. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 pieknie to wyglada,nie maluj bo zepsujesz efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja bym radził pomalować, ale w jakimś S-F camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 No, różowe, w niebieskie serduszka. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 No, różowe, w niebieskie serduszka. :] W serduszka moze nie, ale napewno coś wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobra rada: NIE MALUJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Brak malowania to w tym wypadku najlepsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 co najwyżej lakier bezbarwny i tyle bo popsujesz to cudo a powiedz mi jedna skąd zdobyłeś takie blaszki to paki mautira?? Czy to są jakieś zestawy by robić drewniane paczki czy sam ślęczałeś po nocach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Dużo wody upłynęło, ale pomału wracam do projektu. Model przygotowuję do malowania. Nie wiem czemu ślepo wykorzystałem mocowanie flaka do paki z Italeri, tak czy inaczej właśnie dorobiłem "sanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Normalnie to już pod archeologiczne znalezisko podchodzi, ale jak i cenne starocie też iście wartościowa. Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Piękna ciesielka Marcinie , jestem pod wrażeniem pomysłu i wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Zaiste zegarmistrzowska precyzja, pełen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Budowę modelu siledziłem na innym forum, uznanie należy się za trud włożony w budowę modelu . A sam model prezentuje się wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi