irizar Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 Kokpit: Błotnik: Na razie to tyle. Czekam na wasze uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Witaj, klamry w blotniku laczace gorna czesc z bocznymi powinny byc jednokolorowe (w tym przypadku albo zielone, albo czarne) dodaje to realizmu. Generalnie to fajnie ci ten model idzie, mimo ze jeszcze nieskonczony. Wybor projektu tez jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 Witaj, klamry w blotniku laczace gorna czesc z bocznymi powinny byc jednokolorowe (w tym przypadku albo zielone, albo czarne) dodaje to realizmu. Generalnie to fajnie ci ten model idzie, mimo ze jeszcze nieskonczony. Wybor projektu tez jest super. Witam, Dzięki , ale wzorowałem się na oryginale. Może jeszcze poprawie te klamry. Niedługo będę malował drugi błotnik. Ostatnio maskuje gril. tomeka6 nie masz może blachy ryflowanej? Może byś wrzucił warsztat? Jak więcej części będzie pomalowane to wrzucam fotki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Niestety nie uzywam blachy ryflowanej, napewno dostaniesz ja w KFS, albo w www.modelltrucksandparts.com. Na warsztat jeszcze u mnie za wczesnie, najpierw musze sie uporac z wykonczeniem domu, wystawa modelarska za tydzien. Jak juz bede mial glowe spokojna, wtedy usiade na spokojnie przy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Witam, Chwilowo muszę przerwać relacje, dokąd nie naprawię aparatu, albo nie kupie nowego. Aparat się zepsuł, a telefonem nie wiem czy jest sens. Ale model cały czas w realu sklejam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Jak dobry telefon to dobre fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Jak dobry telefon to dobre fotki. Mam tylko Sony Ericsson K750i 4-letnie podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Na upartego w dobrym świetle. JA nawet nim fotki robiłem i na forum wrzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Mam tylko Sony Ericsson K750i 4-letnie Mr. Green podejdzie? Jeżeli śledzisz moje tematy to możesz sobie zobaczyć jak wyglądają relacje na takim fonie - w sumie to wstyd się przyznać że się nie ma tam jakiejś cyfrówki ,no ale się jeszcze nie dorobiłem. Co do telefonu ustaw sobie w parametrach : -rozmiar zdjęcia Duże(1632 x 1224), -włącz zbliżenie (tulipan), -balans bieli auto, -jakość zdjęcia wysoka I bez dobrego światła się nie obejdzie, wieczorami nie ma co robić zdjęć w sumie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki wam, po robię zdjęcia telefonem. Ale tak jak mówicie z dużą ilością światła. Będzie ciężej niż przy aparacie, ale w pokoju mam wyjście na balkon, niektóre zdjęcia mogę robić na balkonie. Bodzio śledziłem twoje relacje nie sądziłem, że zdjęcia są robione telefonem W Telefonie mam tak ustawione. PS. Nowa cyfrówka za jakieś 3 miesiące Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Balans bieli to zależy, Auto nie zawsze jest takie orajt, czasem lepiej ręcznie dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Witam. Ja osobiście twierdzę, żę co aparat cyfrowy albo analogowy to jednak aparat. starm się robić zdjęcia aparatem cyfrowym ale jednego razu nie mogałem i byłem zmuszony robić zdjęcia telefonem a posiadałem wtedy telefon mari UWAGA Plusfon 401i :P:P aż wstyd się przyznać ale zrobiłem zdjęcia i wyszło nawet nawrt. To jest to zdjęcie: To jest zdjęcie "makro" przy urzyciu lupy Telefon ten ma aparat 1,3 MEGA i wszysto trzba ustawiać ręcznie teraz mam tel z 5,0 MEGA z autofocusem i z makro i z bajerami ale odnoszę wrażenie że to i tak nie jest to samo ... Mam aparat marki Canon A720 i jestem zniego zadowolony i nie chce innego aparatu, jeśli ktoś chce kupić aparat to polecam bo jest dobr ale teraz tyle tego produkują, że pewnie są już lepsze za tą cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Ostatnio trochę porobiłem przy modelu: Półka: Rama wygląda tak: Ostatnio mnie łapie choroba i nie mam tak siły robić przy modelu, więc będą wolniejsze aktualizacje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 wygląda brdzo ładnie Nie mogę się doczekać efektu koncowego, czekam z niecierpliwością na następną aktualizację Życzę zdrówka i sił do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2010 Dziękuje Części w podkładzie: Odcięty spojler: Podsufitka: Nie wiem kto projektował te kalkomanie, ale konsola jest za długa Fotel: Jakoś w połowie Czerwca dostane wycięty materiał na maszynce - firanki i nad szybą te firanki fałdowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witam, Fotel co pokazałem w tamtym poście na ostatniej fotce będzie poprawiany, jakość tych foteli nie była dobra. Pracuje teraz nad fotelem pasażera. To co zrobiłem pomalowane schodki: Przymiarka, materiał do tej półki pasuje tylko lekko podczas zdjęcia się zsunął: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Szafki z Longline?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 WG mnie ten material wyglada paskudnie. Tak sobie lepicie te modele i lepicie, a ja nie..... masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Truckerek93 Szafki zamawiałem od Smal Trak'a, może i są od longline, ale nigdy tego kitu nie miałem voseba Materiał na żywo wygląda o wiele lepiej, zdjęcie było robione telefonem i światło padało centralnie na materiał. Bo jakoś na realu mi się podobają PS. Nie każdy ma czas, a czasu modelarstwo wymaga. Chęci też. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 Witam, Pierwsza przymiarka: Taka drobna aktualizacja. Powiedzcie co o tym sądzicie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Mi się podoba Maluj kolego, maluj! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Dobrze to wyglada moim zdaniem. Bedziesz tez robil naczepe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 tomeka6 Tak będę robił naczepę, już nawet jest na warsztacie szlifowana i szpachlowana, a co to będzie planuje Scanie podpiąć z wywrotką taka mała niespodzianka zamiast chłodni. Miała być niespodzianka, ale niektórym już wspomniałem z jaką naczepą będzie. Jak rozpocznę budowę naczepy to i pokażę jej fotkę oryginału w barwach tej firmy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 No, no, no dajesz radę z tą skakanką, bardzo mi siepodoba. Wydaje mi się że pod chłodnią ładniej będzie ona wyglądać, szczerze to nie widzi mi się ona pod patelnią. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 lolek300124 - zmienisz zdanie jak zobaczysz cały zestaw (ja już widziałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi