Gościu Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Witam. Wczoraj zaczęty, chciałem coś na szybko: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Jeśli już się czegoś uczepić, to w tytule zamiast 'półtorej' powinno byc 'półtora' Ja tak 'na wolno' nie potrafię zrobić, więc moją opinię znasz. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Ja już się wypowiadałem na warsztacie ale nie zaszkodzi powiedzieć jeszcze raz .Model naprawdę bardzo fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Jaka to skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Tak właśnie myślałem prezentuje się ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 spoko robota i tepo zastraszajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 1,5 dnia???!!! Masz jakiś patent na zagięcie czasoprzestrzeni? Zdradź mi na priv. A model bardzo ładnie wyszedł. Nie domyśliłbym się, że to paznokciowa skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Wiem, że zaraz zostanę zlinczowany ale co mi tam Rafał nie żebym był natrętny ale jestem za tym abyś przerzucił się na 1/72 Twoje prace są inspiracją Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Półtora dnia.... Już kiedyś pisałem, że na tym forum masz najlepszy (IMO) współczynnik poświęconego czasu do osiągniętego efektu? Chyba tak, no więc się powtarzam. Ładnie. Ładnie, Pan modelujesz Panie kolego imienniku, tylko pozazdrościć efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 a co Cię wzięło na paznokciowego alianta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 1,5 dnia???!!! Masz jakiś patent na zagięcie czasoprzestrzeni? Zdradź mi na priv. Siadasz rano z przygotowanymi materiałami (+2 ramki fajek), bierzesz pudło i dalej jazda, wlicz przerwy na papu. cały dzień dla siebie. To żadne mecyje jeżeli chodzi o skalę1/72. Model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 1,5 dnia to w sporym zaokragleniu..przeciez od switu do nocy nad nim nie ślęczałem.Tzw. roboczogodzin wyszłobyło z 10 max. Filip, dzieki, ale raczej będe wszystkie robił...no i może w końcu jakąś 48 machnę, bo w sumie w życiu żadnej nie zrobiłem. Twoje prace są inspiracją Exclamation To chyba na spory wyrost, są masy modelarzy, którym farbek niegodzien żem mieszać;) Skoti, bo był, bo w sumie to on w brzydocie swej ładny. Rafał, thx;) Może jest fajny, bo to całościowo małe i w swojej prostocie jak wykonania, tak i detalu ani nie wadzi, ani nie powala...taki w porównaniu..jak T34(do wszystkiego, a zarazem do niczego) p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 cały dzień dla siebie Taaa... żona, dziecko, praca, 2 pokoje i wliczając w to powyższe przerwy na papu, mogę się w 1,5 dnia co najwyżej z instrukcją zaznajomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 1,5 dnia???!!! Masz jakiś patent na zagięcie czasoprzestrzeni? Zdradź mi na priv. Siadasz rano z przygotowanymi materiałami (+2 ramki fajek), bierzesz pudło i dalej jazda, wlicz przerwy na papu. cały dzień dla siebie. To żadne mecyje jeżeli chodzi o skalę1/72. Model fajny. nom, dokładnie, czekam na pokaz ! mart72, podobno współżeństwo to zlepek kompromisów ;) zasadniczo, to każdemu polecam speed modeling ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 1:48 skleja się w 1 dzień, do tego malowanie 2-3 dni Sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi